Friday, November 12, 2010

Weh...! Korang taknak join giveaway anak I ker???? sob..sob..

Tarikh tutup ada lagi 2 minggu lebih...tapi satu penyertaan pun takde...a....???
ke korang nak contoh????
kalau takde sapa nak join..takpe lah,.....I bawah diri jauh2 main kat tepi katil.....(Hari nie jumaat kan???? eheheh)


Me Naughty..me Netty

18 comments:

mama tisya said...

sedih aku dgr smp nk main jauh2 kt katil ye:-p adventure sgt nk buat tu psl amik ms..tkpn depa ni tkmo submit lg kot:-p

nanti aku wt giveaway ko join la..sure ko suka punye:-p

mama rifQy said...

eh ehh..nak join!me da p nh tgk da dulu..tapi ms tuh..awal lagihh..so mmg terpk la nak join..tapi tetibe lupee!!sempat lagi kan>?

Me_Lina said...

heheheh strategy tu... htr last2 minutes... hehehehe nak kekalkan hak cipta terpelihara... hehehehe

JaJa'Z said...

sabaq nettttt...jaja nak joint la..tapi tunggu la free sket..tarikh tak tutup lagi kan..jaja sorang pun takpe dah..biar jaja jek yg dapat hadiah tu..hehehhe

impian dulena said...

Haah lah Notti... nak print tuh yang bermasalah... kalau ko kata copy dan edit sesuka hati buat kad ker apa ker. senang gak tuh...

hm kalau bleh cam tuh..aku org pertama nak masuk..bleh??

Rifqi Zuhairi said...

Alahai...sedihnye...tp..MAIN apa tepi katil tu?? Nk join tp nk print pic tu ha....printer color kt opis ni ghosak plak...black n white buleh kan...?

Nieja said...

kak..ilek r..sok tarikh tutup.. br sye submit..hehehe

MushroomCute@Mariea said...

Susah sangat nak buat tu. Huhuu..kasi longgar sikitnya...

littlehumblelynn said...

aku ingat syarat peraduan kena longgar sikit kot...hehehe ;)

ann @ hatiberbunga said...

ololo... majuk nya dia.. huhu..

bukan xmo.. tp klau bagi alasan takde printer kaler & tak reti nk posing, aci tak? hehe..

karipapsayur said...

aku dah snap photo haku dengan photo anak ko. tp rupa haku ni sangat la banjingan. Tapi tunggu la anak haku balik school petang krg. haku buat dia jadi model senang.

zaikulim said...

ZAI NAK JOIN TUNGGUUUUUUUUUUU

Yaati Nor said...

susah sgt la net..nak cuci..ada ke lagi skrg nie org cuci gambr tu..klu senang nak gak join..huhuhuuh

eRiNsZ said...

bkan x mo juin... printer kami da lamo abess ink.. x buleh nak print huhuuhu

elly @ suely said...

aah... mcm leceh sket la net... nak print bagai kot hahaha....

xpe2... mb lepas u nak majuk2 ni ramai kot yg dtg tepek nanti.... hehe

Mama Zharfan said...

i dh amik pic pun..nak join, tp nak submit last minit, sbb nanti org tiru --bajet best :p
i submit ujung bln ni lahh.i rasa mesti u suka..rasa ajer :p

notti netti said...

ooooo....banyak nye alasan koranggggggg ehehehehehehhe

mama tisya said...

hah kn aku dh ckp..sebab contest ko kalini adiah superb tu psl org nk submit last2 minute..so jgn riso la..rmi blogger nk join tu..saper tkmo beanbag mhl ko tu wei...ekekkeke


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno