Tuesday, November 9, 2010

I want Birthday Party Similar Like this........cuma using budget yang comel-comel....

Seriously, my bookmark dah overload.....
All because of I bookmark website yang related to Pyjamas Birthday Party - My Both Son.
Cantik tak deco meja makan atas tu....? mana pulak I nak cari kayu kiri and kanan katil tu.....haruskah Iheret katil bujang neighbour I....then cat kan kaler putih..harus dia kejar I ngan kayu tu kang....

Takpe..think Netty ..think.........ko kan kretip!!!...nak jadi kretip harus chumel, gebu and bijak...nak ada 3 subjek dan predikat tu lah..ko kena kretip...jadi...pikir cepat..mana ko nak cari kayu katil tu.......alas meja cadar tu???? oh! jangan risau....cadar gebu mak ko kan ada.....rembat jer.....(dia marah 1 bulan jer..pastu ko gula-gulakan mak ko dengan kuali berjenama, then..ok lah balik tu)......kata setan kepada Netty yang blur......

haishhhh!

7 comments:

momguess said...

cantik sgt2
mesti comei kalau vontot aku yg gebus ni dok atas tu kan
auwww

Nad @ MamaZakwan said...

mantopp..!!!mmg cun! :)

Farra Dhelina said...

comel la kak! best tu klu menjadi!

ann @ hatiberbunga said...

wah.. sgt cantik.
mesti best klau menjadik. ;)

atoyis said...

waaa...rasa nak makan sambil tertido..hehehe

notti netti said...

ina- itu utk bebudak jer lah..ko dok meja lain....tempat org dewasa!!!!!

Nad- eheheh...harap2 menjadi la ya.

Farra- eee..nape still tak dapat feed back pasal botoi shushu tu eh? ehehehe

ann- best lagi kalo ko dtg ehehehe

atoyis- nak dtg? sila pakai pyjamas ahahahahha

firahadifa said...

babe , tak yah buat lelawa laaa.. aku xder... ahahahah(ayat jeles)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno