Thursday, November 18, 2010

Hari ini Hari Wedding Anniversary Saya :)


ehehehe..malu pulak nak cakap........hari ini 18 NOV 2010......adalah hari ulang tahun perkahwinan saya yang ke er...er...berapa ye..jap kira.....ya!!!! yang ke-5.......ehehehheheehhe

So...Ayu..jom sambut kat madams kwan? ehehehheheh
kenapa lak ajak ayu ek?
Takde apa-apa yang terjadi or gift....(walaupun dalam kepala otak nie sibuk jap lagi nak beli hadiah kereta control untuk kesayangan) boleh bermain bersama saya nanti...ehehe apa kes..main kereta????

Jadi, tanpa membuang masa...saya ingin mengucapkan SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YANG KE 5 SAYANG KU..............dah..itu aje..kerana saya sangat malu........hik hik hik........


psst- Net nie pemalu orangnya......seyes..tak tipu ^_^
Me Naughty..me Netty

12 comments:

mama tisya said...

happy 6th anniversary...smoga berbahagia hingga hujung nyawa bersama suami & ank2 tercinta

part yg pemalu tu tkleh blah..aku tk cayeeeee:-p

cik puan akish said...

net..ko pemalukah...aceaceace....sgh ku terharu membacenyer...
apepon net!!!!

epi annivesary la....=)

mummy_ayu said...

happy wedding annivessary!!!
ari nie boss ada la..
esok la jumaat!!

MushroomCute@Mariea said...

Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan ek Nett. Semoga terus happy2 selalu dan sentiasa dirahmatiNya hingga ke syurga..

Wahhh, dah 6 tahun masih malu2..macam baru kawen minggu lepas plak kan..baguslah..mcm dalam honeymoon selalu

UmiDAnisH said...

Selamat menyambut ulang tahun... semoga bahagia dan dirahmatiNya selalu.. =)

nedababy said...

Happy Anniversary net..seronok kan perasaan tu? semoga perasaan yang sama tetap subur dan meletup2 dlm diri ko dgn helmi..
mcm aku sgt bersyukur dah 8 tahun lebih ngadap muka each other tapi tetap mcm bercinta hari pertama jatuh cinta..menggebu2 jek..tapi ko xpayah la..mmg dah gebu pun..hahaha...gi buat anak lagi..gegirl pulak..

ita cutevirus said...

happy anniversary..
semoga ikatan berkekalan hingga akhir hayat....

norliza_osman said...

oh..!! malunyer.. Hepi annivesry..

sue said...

Happy Anniversary cik netty..Semoga Allah merahmati rumahtangga ko.. And happy sllu bersama si chenta hati..

Sidratul Muntaha said...

net
samalah kita
arini anibersari aku jugak!!
beza 2 thun jer dgn ko.
appy anibersari net!

anis.farhana said...

happy wedding anniversary!
moga sampai cucu cicit!

notti netti said...

Thanx kengkawan.......iya..aku bab2 yang nie aku malu sikit ehehehehehehehheehh......korang yang dah kawinpun aku wish...selamat meneruskan alam perkahwinan.......Ingat! gaduh2 tu sebagai pelengkap rasa alam rumah tangga ehehehehehehheeh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno