Tuesday, November 2, 2010

Saya Suka Mamat mata sepet...............so what?????


Heheheh, Ya..dari zaman pra-persekolahan lagi saya memang syok cintan giler sama lelaki chinese look and mata sepet nie....

Korang ada favorite pakwe yang korang berkenan tak dari zaman sekolah lagi......takde lah maksud I you berkenan dengan si polan-polan tu... sepisis lelaki yang you suka pada figure diaorang....as for me..I suka tu yang macam cina mata sepet tu...but now dah syok gile habis pada mamat korea yang berak main lap je.....gile green @ penchinta alam.

Sila lihat pada youtube....haaaa.....tersuka sesangat tengok RAIN, JYJ...tak kisahlah my Bro nak cakap "apa ada pada RAIN tu.....muka sama je macam budak jual CD cetak rompak"......haishhh......folling in lap betoi laa..

Seee...seee...siap leh nyanyi lagu Duty Free pulak tu...Kat Mesia nie....sapa yer hero yang sesuai nak nyanyikan lagu Duty Free Malaysia?????? KRU? Nubhan? Shahir? Mawi?.....hmmmmm..cam tak kena jerrr.......

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sayapun suke giler pd yg chinese look ni..alih2 dpt javanese look da...huhu!terimalah seadanya... :P

firahadifa said...

sebab tu la aku jatuh chenta ngan phy!!! ahahahahaha

Sidratul Muntaha said...

chinee look laki aku bukan pada mata tpi pada kulitnya!!
hauhauha.
baru ngeces nak kwin dgn cina ala2 donnie yen thu2 dpt ala2 melayu..
hauuahuha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno