Tuesday, November 30, 2010

I nak ke Living Cabin Petaling Street......ada sesiapa nak pesan dengan air liur tak, schedule book cam I nie?


Yup..I nak gie beli lagi since ada yang memesan, terlanjur nak pergi terus I buat en3....
lagipun I servey kat Living cabin Petaling Street je ada jual schedule chumel2 nie....Living Cabin Midv, Sunway takdo la pulak......
So, ada sesiapa yang nak tak schedule book cam kat atas nie....kalau nak detail lagi, kat sini ada gambar dia.
Inform me ya.....kalau nak...I boleh tolong belikan......
 
Muaaahhhhh.............
Me Naughty..me Netty

7 comments:

[-suziey-] said...

haiyaa...org xpakai buku2 fizikal dh..skang sume di ujung jari jek..masuk ipod or iphone or berry itam..ekekek;D

eizy_noor_izza said...

waaa. suke. dah tergoda...dah blk kg. mcmana nak g ptaling street plak. waaa

Yaati Nor said...

net, warna oren ada tak? sesuai tok den yg nak sambung belaja nie..blh ke tlg pos laju ke bangi aka kajang..

Kauthar said...

i ada jugak cari2 kt LC tapi tkdak pulak yg macam u punya..yg mcm mummy ayu punya ada lah..

Kauthar said...

I nak satu lah netti..nnti i msg u dekat FB

eRiNsZ said...

saya mau kirem boleh tak...
(maklumlarrr kat gua musang tak dok jual yang fancy mancy gini muhahahha)

special requess~ mau kaler PINK girly sket hahah...

email me : ehemsz@yahoo.com.my

notti netti said...

suziey - sentimental value tu penting babe..eheheheh

eiza- buleh jer order..ehehe

Yaati- warna oren..eheheh tak tau la pulak..kaler cam aku jer ada eheheeh...alah takat bangi..aku selalu gie....

kauthar- buleh...no hal....msg tau.

erinz - hahaha siannnnn...buleh jer..but kaler fink?..oh apakah!?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno