Tuesday, November 30, 2010

RM500 tu masuk esok kan? kan? kan?

Salam pagi, walaupun hari nie terbabas bangun tidur
kes semalam buat macaroon sampai pukul 2 pagi...at the end macaroon nampak cantik but tengah-tengah dia tak berapa nak masak...harus adjust balik temperature oven tu.......

Tot today nak ajak Ayu servey diary yang beli kat Living Cabin dulu......( ada yang mintak tolong belikan ^_^)
Tapi apa-apapun kena tengok masa Ayu jugak....

Some more....tengahari nie ada makan-makan free pulak...tak boleh lepaskan peluang nie.....
Anyway, korang ada dengar tak yang xtra RM500 tu..ala...yang tu..tu........akan dapat esok....
I rasa macam dapat esok...eheheheheh......
kalau dapat esok, alhamdulillahhhhhh.....
boleh sedekah sikit kat JCard and warehouse sale....muahahahaahahha
okeee...tata titi tutut..........

pssst aku rasa sumber nie dari Mummy Ayu..kalau tipu, kita rejam dia......muahahaha


Me Naughty..me Netty

11 comments:

ita cutevirus said...

kakak yg buat gaji kat opis ita cakap esok dapt...
opis laen tak tau laa..

nohafiza said...

mmg dapat esok kak net. ada surat pekeliling kuar last week. tak sabar jugak nak menyalurkan kat mall2 ni. ekekeke...

notti netti said...

ita- iye kan?...eheheheheheh my fwen pun dah kol unit gaji, katanya esok masuk...just nak confirm jer eheheh

nohafiza- eheheh mari kita salur sama-sama eh....at the end kena marah dgn kesayangan masing2...eehhehe

[-suziey-] said...

cantikkkkk..bole bachelor party jumaat ni wei..jommmm

mama tisya said...

aku sokong suziey...kekekek..suziey nk bg ole2 skali tk:-p


kemain ko nk rejam ayu ye

notti netti said...

suziey, mama tisya - jom..korang pilihtempat..aku ambik suziey.

mama tisya said...

kalo p fullhouse kena amik aku gk:-p

Putri_Aizat said...

best2....klu dapat esok sure lah melabur kat shopping complex...haha

Diamilikku said...

haah...salary department i pun cakap masuk esok...syukurrrrrrr...mau ke KL esok...harus terjah YES...dan juga living cabin mencari planner ala2 nett

notti netti said...

mama tisya - sedap ker? aku selalu dgr jer......kena booked dulu ker? mahal tak?

notti netti said...

Putri - ye...ye..bagus idea tu..jangan bising2 nanti kesayangan marah..

Diamilikku - i pun nak gie beli....mau pesan kah..eheheheheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno