Thursday, November 18, 2010

Kasut coklat or coklat kasut?????


Korang pernah terfikir tak nak buat choclate berbentuk shoes nie?????

I pernah terfikir.....tapi nak cari acuan nie..hmmmmm

memang terpegun I.......saat saat nie laaa kalau gaduh ngan mamber..then member tu jerit.." Ko nak makan kasut aku!!!?"..haaa time nie laaa best keluarkan kasut nie...boleh balas " Haaa bak sini kasut ko..aku makan!!!" ehehehehehe



My Fav color...hmmmmm
cepat cair nie..kalau jalan kat TAR Malaysia.

Untuk hantaran sesuai kan? kan? kan?
sila angguk...



Macam real kan?

Mana I dapat semua nie????

weehoo..
kat sini


kat Malaysia nie ada sesiapa tak yang buat??????
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

kalo peminat kasut tu ngan kasut punye design pn nk buat...ko buat la wei..bg aku rs:-p

SHAZA said...

haha...mesti sedap kan mkn coklat kasut ni erk!!!

Aleyn said...

x sanggup rasanyer nak ngunyah kasut...hehehe...tapi x tau lah...so far belum terjumpa di mana2...

notti netti said...

Aimi - tu la pasal..aku tak jumpa acuan kasut tu lagi.......ada member pergi london pun tak jalan..sebab dia bukan peminat bakery2 nie..so tak gheti nak beli..isk.

Shaza- alaa rasa cekelat jer kottt...

ASleyn - tu la pasal......kalau untuk hantaran cantik kan?....

Kauthar said...

shomelllnya coklat..boleh makan ke ni? sayangnyaaa


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno