Friday, December 3, 2010

Beli Neck Covered Inners - online at Al-Humaira' contemporary

Ya...jika beli online di AL-HUMAIRA'CONTEMPORARY nie harus tangkas, bijak, cepat dan kelam kelibut sikit...
pantang lambat...confirm OUT OF STOCK.....wich is sssooooo irritating sometimes....(untuk gue laaa)
Masuk nie..rasanya dah 3 kali kot I order dengan Miss Hani nie......suka tudung hasil jahitan orang-orangan beliau...


Yang terbaru..I order ini...yang kat atas tu...kaler hitam....tapi tak sempat.....OUT OF STOCK!!!
eeeeeeee...tak pantas lagi laaa....


So...I berjaya order yang ini......dan yang kat bawah nie..


dan juga yang ini..


Sesuai sangat...before this dah beli....
wangi and best Neck Covered Inners nie.....sedap jer pakai..seyes tak tipu...
harga satu RM28.00 hinggit...tapi memang berbaloi tau....

I rasa ramai uols dah tau pasal dia nie kan?..kan?..(I suka tengok pompuan cantik2 nie.....)
tapi pada yang nak jenguk boutique online Hani.....kat sini eh....

Tak sabar...nak bayar and pakai eheheheheh


Me Naughty..me Netty

2 comments:

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

yup tudung kat butik ni mmg cantik2 belaka ,,

notti netti said...

iye kan?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno