Wednesday, December 29, 2010

Aku kasi chance, Adlin, Mummy Ayu and Suziey cerita pasal birthday party dulu

Salam allssss......mimpi basah tak semalam????
aku tak sempat.......letih ngemas rumah yang tak pernah-pernah nak bersih.

well....korang mesti dah tengok gambar birthday party pyjamas tu kan????
aku cam biasalah, kalau tak publish lewat, bukan aku lah namanya tu....(selalu kena bebel ngan MAMA TISYA sebab nie) haish.........

oh! lupa wat link...okee aku wat MAMA TISYA
ehehehehehhe......

ok....cam biasalah ada banyak aku nak cerita about birthday party anak aku, but as usual laa...aku kena tunggu gambar siap....dah tentu2 aku tuan rumah and dah tentu2 aku kena layan tetamu and dah tentu2 jugak lah aku takde masa nak ambil gambar, Masa untuk bergambar tu adalah.....(fantang nampak menatang nama kamera....lajuuu jer) sib baik bapak aku masih ngaku aku nie anak dia time ambil picture ntah apa-apa ntah ngan mak-mak orang yang jugak ntah apa-apa ntah. 
so, aku rasa, Ayu.....oh lupa MUMMY AYU (aku link) dah settle upload gambar birthday party, si Something....SUZIEY (aku dah wat link gak) pulak, aku tengah tunggu dia, berlambak gambar hubby dia ambil, aku ada perasan, gambar bontot akupun laki ko terambil......mebi dia nak ambil gambar anak ko, tapi bontot aku kan sekecil kuali masak telur mata kerbau, so..tertutup sikit pandangan...awwwww!!! sorie..aku salahkan bontot aku dalam hal nie...anggota badan aku yang lain tak salah..... entry ADLIN (aku wat jugak link) pun aku dah tengok....suka-suka.........pandai korang paksa teman tidur korang ambilkan gambar yer.....berguna jugak diaorang nie........

So, pada yang tak sabar nak tengok gambar birthday party aku and positif n negatif nye besday party aku nie...kena tunggu gambar siap eh?...wish is aku pun tak sabar nak tengok......siap kasi warning kat budak cameraman tu......ambil penjuru yang cute2 jer, yang ramping-ramping....kira side2 ala-ala erra fazira laaa......eheheheh budak tu hangguk jer.....ntah dia paham ke idak.....

okee..chiow....! aku nak berkhidmat untuk negara jap....
Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

mmg aku tk sbr tgu gmbr2 dr tuan umh tp aku tau tuan umh sure bzzzzzzz...kalo tk bz pn mmg slalu lmbt gk..byk utang gmbr yg dh basi tk up2 lg:-p


hah bgs ..1 perubahan dlm backlink...br la give & take...jp lg aku nk wt entry psl backlink ni, nanti bc:-p

[-suziey-] said...

hahhahaha sabo je aku..ade ke laki aku teramik bump ko tu? aku dh tilik xde pn..dia dh sepantas kilat delete kot..hahahaha:p

[-suziey-] said...

wei backlink adlin salah ler..ko ni...

http://hasroylin.blogspot.com/

mummy_ayu said...

ha ha ha..aku pun tak tau nak komen apa bab nie..setuju dgn 2 komen di atas...

tapi bab pic bump tu..aku no komen..
apa pun memang happening party ko..tak sabar gak nak tgk pic camera man tu..

notti netti said...

suziey- ya! sepantas kilat sambung menyambung aku ubah!

notti netti said...

mama tisya - YA...BAIKLAAH!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahha tere suziey igt backlist i hehehe...mmg berguna org umah kita2 ni sudi mensnap pic sekitar majlis hehhee....tgg nett nye N3 lak..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno