Tuesday, December 28, 2010

Aku tak boleh keluar ronggeng ngan ko hari ni (tunding jari kat) Mummy AYU n SUZIEY....

AAAkkkku bussssyyyyyyyyyyyyy...nak kentot pun aku hold dulu........aleh2 keluar kat mulut sendawa jer......walhal makanpun belom.......nie aku taip sepantas yang boleh..jap lagi nak keluar sambung kerja....
di sini aku nak laungkan pada suziey and Mummy AYu yang aku tak dapek makan-makan ngan korang.....YA AKU TAU KORANG NGIDAM TAHAP BUAYA BUNTING nak makan perosporeti burger tu........maaap aku ucapkan....walaupun aku tau si suziey sanggup eksesais jalan kaki ke MC D petaling street, walaupun aku tau MUmmy aayu dah meleleh air liur teringatkan si burger panjang tak sampai 23cm tu...tapi aku janji Khamis nie..kita on boleh???? AKU BELANJA...tunai kerana Allah taaala.........

sooo..ampunnnn sesangat-sesangat...............nie aku ada kat majlis nie....terpaksa makan pulut kuning...terpaksa makan bubur asyuraa....terpaksa minum air teh...terpaksa makan kueh....terpaksa itu..terpaksa ini......sian aku...

en3 besday nenanti eh?..kena karang ayat kasi sopan...sikit.....chiow!


Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

la plak..kalu ngandung..leleh dah air liur anak aku nie..
khamis bos aku ada..takut busy plak sbb abru naik keja kan..so.tgk dulu mcm na? apa pun leh bawak bincang nie..he he he..

mama tisya said...

aku tkmo blanje ke..tau la tmpt tu jauh saje tau:-p

[-suziey-] said...

tu la klu ngandung mmg leleh air liuq sebaldi wei..

haih pepandai la korang bincang yek..dh on nnti roger je aku..dokek ajo petaling street ngn pos ni ha..xpun aku tumpang motor posmen smpai sana..ekek:D

bz bz pn lunch msti la break kan..yeehaaa...hehe

firahadifa said...

wahh.. 23 cm .. besau nau burger tue.. ;p

MrS. F!zA said...

burger kombo ke tu smpai 23cm..hihi


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno