Monday, December 6, 2010

Korang tau tak mana nak dapatkan perkhidmatan clown yang harga berpatutan.....???

Saya memerlukan prkhidmatan Clown
Tapi taknak lah sampai harga rm500 or rm800 untuk dua jam....
kalau boleh nak yang murah-murah sikit...
dah try cari kat mudah.com....
mahal la pulak......
hmm..kalau tau do inform me ek?..

xoxo
net
Me Naughty..me Netty

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

net
try tnyer watie ni
http://mummyaeesh.blogspot.com
no phone dia ade klu nak
aritu masa kitaorg buat blogger gathering..dia yg dptkan clown..
klu nak no dia..
bgi email ko kat aku
iceboxribet@gmail.com

notti netti said...

ooo thanx.....suziey dah sms no dia...same...ehehe tinkiu....:)

Sidratul Muntaha said...

oo
ok2

Farra Dhelina said...

bubuclown.com kak :D

mama tisya said...

ada clown...sure tisya takutttttt

Mrs Faez said...

Yap same sajesen ngan Farra
sebab aku tau clown tuh dulu pon dr dia hehehe~

notti netti said...

Farra - bubuclown seems too expensive la :(

mamatisya- yer ker..tisya takot???? alaa jgn la cenggitu...ko terapkan nilai2 moral tentang clown pada anak ko.....eheheeh

Anonymous said...

Hi net, i SIL ayu, hubby kawan i wat clown try call mana taw leh dpt best price. rasanya dia wat x smp RM500 [jebat clown 0133919109 (sher)]

mummYaeesh said...

hi netti..sori baru bukak blog n baru baca ur note.. masa gathering blogger last time i amik dgn bubu clown la..(mahal ek?) ada lagi satu masa yaeesh's bday i amik dgn mamat clown, u try tanye ek.. ni no dia.. 016-2343017..tp rasanye harga lebih kurang jek.. ada lg satu siap wat magic indian..dia dgn anak skali tp quite expensive.. so u try tanye yg mamat ni dulu ek.. anything let me know.. tq


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno