Thursday, December 2, 2010

SUKA-SUKA MAIN AIR giveaway by erin


 Ya...saya join GA nie.....pulak..

Gambar dipertaruhkan...
MUHAMMAD DANISH AL IRFAN
BULAN NIE GENAP SETAHUN
dah beso dah Starbucks latte aku nie...

 I jenjarang nak join GA nie..but tetiba pulak pagi nie mood "takadekerja" so.....I join GA dari ERIN.


Okeee....as usual apalah en3 tanpa syarat kan?..korang nak kawin pun bersyarat..ye dok????
okeee..dengar baik2....

Tarikh mula and tutup GA nie pada.....
2.12.2010 hingga 12.12.2010
katanya hadianya MENARIK & SEKSI (janganlah laki aku tengok..dia pantang tgk seksi2 nie).....

SYARAT-SYARAT:
1. Terbuka kepada semua blogger yang beralamat di Malaysia.

2.Jadik follower erin~ http://ehemsz.blogspot.com ~ dan letakkan di blogroll anda

3. Tepek gambar anak korang sorang-sorang... yang berusia 1 hingga 3 tahun (2007-2009)
BERAKSI SUKA-SUKA MAIN AIR
.
Tak kesah lah main air terjun ker, air banjir ker, swimming pool ker, yang penting AIR.. air dalam bilik air pon bole... YANG PENTING
AKSI MESTI DA VASS.
sertakan nama anak comel korang 


4. uppss TAJUK DI ATAS saja yang diterima yer..

Jangan lupe banner contest DI ATAS SETIAP ENTRY dan di SIDEBAR blog korang. Upppssss link back ke entry ini yer.

5.Bila dah siap jangan lupa tinggalkan komen kat entry ni yer... senang untuk gue terjahh.

~HADIAH YANG SEKSI~
swimming suit~untuk si seksi girl
swimming short~untuk si hot boy

hadiah mungkin akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan hehehe
okeeee..itu jer.....harap ramai lagi yang suka nak join GA erin hati pink nie eheheh

anyway thanx for inviting dear.....
Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

wah...net join contest..jarrang jarrang nie..

eRiNsZ said...

waww terliur plak nengok air dlam pool tu..

~terjahh~
cuma PINK heart blom kuat kat bloglist tu.. nanti kalo dah kuar inform yer..

thanks for joinning dearly darling..

[-suziey-] said...

mcm 1st time je aku tgk nett join contest:p

notti netti said...

korang hanjingkan aku le...dah aku dijemput...so cam berdosa jer..kalau tak join eheheh alasan kukuh nie.....

pink heart- oo tak kuar yer...tapi kat dashbox saya dah kuar...nanti saya delete blog2 lain yang dah berbulan tak hupdate yer..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno