Tuesday, December 7, 2010

Macam-macam benda i buat hari nie...baking, cooking, hias-hiasing, macarooning.....

Iyee..betui....ntah mana datangnya tetiba je rajinkan....siap bangun pagi terus ambil box alatan menjahit and sewing my "gebor".....my comforter daaa.....banyak sangat koyak berkat masuk washing machine la nie..kalau mak i ada mesti dah kena sound (dia pembasuh kain tegar yang tak pernah basuh guna washing machine...nak spin jer perkhidmatan WM nie digunakan)...taksub sungguh...alasan????? basuh guna WM kain cepat rosak.......

okee.....dah menjahit...macam biasalah memasak, then baking....buat lagi macaroons.....( it seems that I need to buy a new baking oven...guna oven wok nie..temperature terlalu panas.....and kipas terlalu dekat dengan kuih)....eeeeeee.. geram betul laaa.........

then....deco-deco sikit buat itu ini berkenaan birthday party my both son......
sampailah jam 4ptg after lipat kain...I tertidur beside my hubby yang sedang berinternet...
sedar2 I heard pinggan mangkuk kelintung kelintang....kesayangan tengah makan......
terus bangun and dengar azan Maghrib.....

Tapi semua agenda yang dibuat tadi...tak sanp gambar...why????
CAMERA TERTINGGAL KAT KAMPUNG.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Me Naughty..me Netty

4 comments:

MushroomCute@Mariea said...

laaaa..baru nak intai macaroonsssss

mama tisya said...

br nk tgk hasil smua ko ckp itu tp syg camera tkde plak..hp tk ok ke:-p

notti netti said...

tu la pasal...guna hp?...boleh...tapi sila sponsor card reader kat aku leh?..card reader aku dulu rosak..camner..???/

mama tisya said...

bli ler br..tkkn bli kasut br je:-p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno