Tuesday, December 21, 2010

Hari ini saya belanja orang ofis saya makan....tapi..............

Tapi tiada picture nak tunjuk kat korang
walaupun niat nak kasi korang lapar (pada yang tak bawak bekal breakfast)

tapi best teman-teman ofis nie....
I belanja biasa jer....(sempena tilam I terbakar tadi pagi)...mee goreng banyak binatang (binatang adalah pada udang, sotong, ayam)

so macam biasalah teman-teman ofis yang senior makan beradab.......bila masuk jer geng-geng sebaya I nie..haa tangan masing2 mula la nak cedok binatang lebih dalam pinggan....dan nasib baiklah I dah call makcik penggoreng mee tu, inform kat dia
"akak, saya nak banyak binatang yer...dalam mee goreng tu"...ehehehek..

so...enjoy makan yer teman-teman ofis ku.....
muaahhhh.....
Me Naughty..me Netty

4 comments:

[-suziey-] said...

aku nakkkk..satgi aku smpai cekau binatang2 itu jugak

mama tisya said...

aku pn suka mee byk binatang:-p

mummy_ayu said...

aku nak jugak...esok buat lagi tak?

CuppyCakeMommy said...

hahaha..kalau nak mintak binatang buas boleh?
bahaya oo byk binatang dlm mee ni..skali lipas semut apa bala ada..hahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno