Wednesday, December 29, 2010

Ya, aku kalau bertaubat...memang sungguh-sungguh!!! lepas aku berjanji buat backlink...aku berjanji lak sentiasa cemerlang dalam menghapdet en3 makan-makan (aku pandang serong kat dua budak yang makan free tu)

Amacam tajuk entry aku??? CEMERLANG tak????
haaa....nie aku hapdet paling pantas and cergas nie....bos aku suh ngadap dia pun aku suruh dia hold dulu
haaa.......voley???
 So, hari nie kitaorang bercanda and bersenda gurau kat MC D Kota Raya (aku tershashul...I tot MC D petaling street) sian Something...SUZIEY.com ...kena menapak jauh...tapi takpe..dia sendiri cakap dia nak eksesais...bagus tu..kalau akutau..aku buat temujanji kat MC D Bangsar...then kitaorang tunggu Kat MC D Kota Raya, sure something...SUZIEY tak kisah menapak dari bangsar ke Kota Raya kan? kaN? kan?
okee....as usual aku kena melayan pompuan 2 orang nie mentekedarah perosporeti burger.....aku masuk nie dah 12 kali makan burger jenama nie...tu aku pandang sebelah mata jer.....
 Ha....tangan yang runcing kat bawah tu...tangan aku.....suci murni takde dosa...yang pakai cincin jin mata satu tu jari Mummy Ayu....yang jari cam gebu-gebu tersembam indah tu...jari si Something....SUZIEY.COM...haaaa aku buat .com lagik.....
Aku sempat berdoa supaya hajat aku bermimpikan actor korea tercapai malam nie after tengok final bola...yang si something ....SUZIEY.com tu ntah apa-apa nak join jugak.........sib baik aku tak tuangkan cili sos tu kat idung dia...idak mesti dia nyanyi lagu santa claus.........
 Ayu, oke tak aku amik gambar ukuran passport ko?....cuma photoscape ter potong otak ko bahagian atas......reda jer la yer......gambar nie leh ko print..kalasu nak buat kad pengenalan baru ker?...nak daftar masuk belajar ker?.....
 Haaaaaaaaa...........yang nie kompon reject kalau nak buat gambar ukuran passport...gie apply haji pun tak lepas nie........terkejut tok haji nak terima gambar nie..........terpaksalah aku suh pompuan dalam gambar nie gie buat taubat nasuhah............
Sweeeeeeeeeeeeeeeet sangat gambar nie...........(ayat nie aku tuju untuk aku jer...yang pakai baju kaler traffik light merah tu...korang ignore jer).....aku grab dia pun sebab nak cover ruang yang kosong ..................lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 Nie pun sebenarnya aku nak snap gambar bangunan bersejarah kat belakang tu......and also mannequin baju ijau tudung meroon corak menatang tu....ntah cam mane si Mummy Ayu leh enterprem lak....sajer tau..sib baik gambo tak cacat.......
 Aku tengah nak makan...depa suh ambik gambo...haaa ko!! terimalah natijahnya......!!!!! sipi lagi ilang muka si something...SUZIEY.com tu.
 oooooo Ayu...ko pandang rendah aku eh??? ko ingat si MAMA TISYA jer ke leh snap guna timing..aku haa..sebelah tangan je snap tanpa gegar...jadikkk jer gambo.......sib baik aku tak halakan jer ketiak aku kat depan gambo nie...idak korang saksilah pemandangan bersejarah aku.....muahahahahahah
 Ok..time nie serius sikit.......si something...SUZIEY.com tengah asyik ngumpat....tengok mulut dia.....mak aku kata, kalau mulut senget dalam gambo tu..maknanya tengah ngumpat mati-mati....aku???? aku as usual baikk jer.....siap buat silent lagi..taknak dengar ...konon..................
 kenapa aku ambil gambo neighbour sebelah nie?...haa kalau korang nak tau...aku dok peratikan...depa pun sama dok ngumpat..tengok leader diaorg yang pakai tudung itam tu...lagi rancak dia ngumpat..lagi silent geng-geng dia dengar....mesti pakatan jahat nie.....
Gambar nie..aksi something...Suziey.com lagi..dalam merealisasikan impian mengumpatnya........yang gambar bawah tu....tengok..juih2 mulut dia bercerita kat Mummy AYu...aku lex jer..tak ambik pot..........
tapi sonok..kalau tak ngumpat, tak indah donia..........by the way aku berjaya habiskan burger dulu...walaupun aku orng kesecond yang makan.........
oh! ya...aku belanja tunai kerana allah taala.....eheheheh
Me Naughty..me Netty

18 comments:

mama tisya said...

best la korang td lyn prosperity....hah ngumpt saper tu..sure suziey citer psl mcm mn nk GIGIH ke pavi jumaat ni:-p

Farra Dhelina said...

adei mcm2 aksi kat sini...

tak tahan tuuu..baaaaaaanyak gile backlinks!! hahahahhaa..adeiiii...

pape pon enjoy bc entry ni..tgelak baca haha

Farra Dhelina said...

yg tak tahan tu..gmbr paspot tu..ya allh...hahaha...

mama tisya said...

aku rs entry ni paling pjggggggggggg tajuk entry ko:-p

notti netti said...

mama tisya - ko bangga tak ngan aku...aku tak miss buat backlink...kalau leh ngan gambo2 tu pun aku nak wat backlink.....ehehehehehehehehehehehehehehehehehhe

[-suziey-] said...

giler panjangg tajuk ko yek..sume nama ade backlink..nape neighbour kita xde backlink??? ekkekek:D

aku dh agk dh ko pedajal aku time gbr ngn ayu..aku nmpk ko tala senget je kamera..aku ingtkan ko yg senget..so aku diam je la xnk kecik ati..hahhahahhaahaha

aku lupe nk tapau 2 ketul burger..

Sidratul Muntaha said...

entry mkn2 terbaekk!!
aahha....
askit usu aku gelak - gelak petang ari.
ahha

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahahha adehh klakar giler baca n3 ni siap ada gambo ukuran pasport tu..apsal pic ukuran pasport cik nett tkde hehehe....

mummy_ayu said...

syabas beb...ko berjaya buat back link, berjaya buat entry hari nie gak..tak basi pun....plus tajuk entry paling panjang..tahniah!!
apa pun ma acih belanja makan tadi..
kami terima pun tunai kerana Allah taala..amin!!

mama tisya said...

sbr je la ngan ko nett

notti netti said...

huhuhuuu lalalala......huhuuhu....lalala

nieda said...

gambar passport tu kelakar dgn gambar suziey kena reject p haji..huwallaaa

ibuayahdamia said...

tergelak sorang2 dalam bilik baca entry ni...hahahah

cik puan akish said...

gile pnjg ko punye tajok neh nett..kasi pnjg lagi...mmg besh pnjg2 neh..agagagagagga

notti netti said...

cik puan akish- ko sukan kan? baik ngaku...apa benda bersangkut paut ngan panjang...idupppppp jer ko....

Mama Kyra said...

tergelak sorang sy bc entry ni..smpi hubby sy tnya ape yg kelakar sgt..hahaha

MrS. F!zA said...

hahahaha igtkan fiza sorg je gelak rupanya yg kt atas2 ni pon turut gelak..sian suziey something...alamak tkleh ltk backlink lak :p

notti netti said...

ingat kawan-kawan..backlink...jgn tak backlink..nanti mak tiri aka mama tisya marah!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno