Monday, December 6, 2010

Kepada Peserta yang join My giveaway...korang taknak hadiah ker? :)

Kalau taknak takper...eheheheheh
so far yang dah reply kasi add adalah 7 orang baru...peserta yang join 13 orang semuanya...
Oh! ya..kalau boleh sila kasi add blog sekali yer...
sebab ada yang diragui status dia.....bila check nama kat blog..hmmmm macam takder jer....
eheheheh, kalau nak hadiah join contest tau lengkali....
tak baik naaaa....tak join tapi nak kasi add rumah...and simply2 kata...terima kasih kasi hadiah walaupun tak menang...nie alamat saya..thans ya......(tu yang bila check nama kat her blog...takde pun entry join contest :)

so be jujur eh?..lengkali.....
So far yang 7 orang tu adalah yang asli..eheheheheeh
cepat eh?....yang lagi 6 orang tu.....kang tak dapat hadiah :)

pssst - aci cleaner dah kembali back tu work..yeay!!

Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

yg tkde join pn kasi alamat..ganaz tul...aku cuti nk p hytex jp lg:-p

notti netti said...

ko...asal sale ko cuti..asal cuti...ko sale!!!..

mama tisya said...

mmg sinonim ngan aku...ahhaha..tp sales2 tertentu je aku cuti:-p

karipapsayur said...

mak aih.. keji betol main tipu nak dapat hadiahhh

Mama Zharfan said...

me dh bagi my address yer :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno