Friday, December 3, 2010

Misi Mencari Kain Batik Sutera Exsekelusip...kat area KL nie...

Tu la pasal kan?..
time tak nak beli kain batik sutera eksekelusip.....bersepah jer jumpa..
Nie bila dah urgent nak beli batik yang harga rm 300 to 400...time tu laaaa gelabah tak tahu nak cari kedai mana.....

My bos ask me to buy 2 batik sutera yang shantiks2 for his tetamu VIP....
at 1st he ask me to servey for kain songket......tapi I tak sugget..since yang nak pakaipun orang ober the sea...bukan depa ghetipun nak jaga kain songket......kang di masuknye dalam mesin basuh kang..hancus.....
tu yang bertukar pada sutera batik.....eheheheheh....sejuk sikit....

bila di suruh cari kain batik sutera tu..........
Ya......I la manusia paling happy nak tolong belikan.....shopping2 nie best oooo...
(dah tentulah ko kena beli...namanya pun ko sorang jer pekerja pompuan!)

but then...semalam after I disuruh beli..I jadi blur pulak..
kat mana nak cari kain batik..lengkap with box and paper bag....
Darn.....I cuma terfikir Noor Arfa batik jer.....
kalau diberi tempoh lama...memang I tempah kat member I kat kelantan tu....her mom bukak kilang batik....SHima Batik......kalau kat kelantan banyak sikit pilihan dia.......dan boleh tawar ehem!!! batuk pura-pura....
but...I ada masa by today jer...nak cari itu kain....

Dulu time stay kat Kelantan..heaven..beli batik......most of my baju kurung is batik suteralah...eheheheheh
sebab????? untung berkawan dengan member yang mak dia ada kilang batik sutera..muahahahahahhaah

Ah..tak kisahlah..memandangkan lunch date with Suziey and Mamatisay cancel today....I nak heret my kerani ke Jalan TAR.....misi mencari batik sutera.......

err...ada antara korang jual batik sutera eksekelusip tak???????
Me Naughty..me Netty

1 comment:

MushroomCute@Mariea said...

Jalan TAR jer lah jawapannya. Jalan Belakang tu banyak gak kedai jual batik sutera. Ada Sutera Terengganu kot tak salahlah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno