Wednesday, December 29, 2010

EN3 Penghargaan Buat Mama Tisya....................(sila baca dengan hidung kembang setaman)

Ya, saya ada orang yang sangat malas membuat BACKLINK..
bila saya buat en3 ada nama-nama blogger...saya hanya taip nama mereka sahaja tanpa link balikkan ke blog mereka. Tapi....saya tersilap besar...besaaaaarrrrrrrrrr punya!.....

Saya telah ditegur oleh ibu tiri aka MAMA TISYA aka Aimi....kerana sangat pemalas membuat BACKLINK yang tidak memerlukan modal itu.
Saya terkedu dan terkesima kerana, saya tidak tahu yang link belakang itu penting!!! sumpah! saya hanya tahu pasal main belakang sahaja.........itupun baru nak master..asyik tersasar jer...oh! apayangakumenerewangnie...maafkan saya....nafsu saya tengah dipuncak ketika ini dek penangan actor korea tadi.

Di sini, saya berjanji, akan sentiasa memBACKLink kan kengkawan saya, saya juga sudah meng'sms kawan2 sekuliah saya, teman-teman se'opis termasuk MAYAKARIM supaya membacklink kang saya...walaupun mereka blur.....tapi saya suruh mereka buat-buat faham sahaja (jika mahu saya membelanja mereka esok)...saya sangat gumbira bila mereka mengangguk2kan kepala...yang atas ya..bukan ditengah. (tanda setuju menbacklink kan saya.

Ketahuilah MAMA TISYA, sebentar lagi Saya (Lihat!! lihat!! saya juga telah mem'backlink'kan diri saya), MUMMY AYU dan something...SUZIEY akan keluar untuk membuncitkan perut di MC D Petaling Street. Insyaallah saya akan menyuruh tetamu2 dan pekerja-pekerja sosial di MC D tersebut untuk membacklink kamu jua....oh! tidak lupa juga kamu.......dan saya juga akan memaksa pekerja-pekerja warganegara asing yang berpeleseran tak buat apa-apa itu, supaya membuat perkara yang sama, (jika tidak mahu ditangkap).....sedikit ugutan tidak menjadi masalah untuk menaikkan trafik bukan?????......

terima kasih sekali lagi buat ibu tiri aka MAMA TISYA...kerana menyedarkan saya...jika tidak, seya pasti hanyut di lautan asmara bergelumang dengan dosa-dosa actor korea yang handsome.....eeedapatkataku nie.....

Sekali lagi ingin saya tekan kan...wahai umat bloggers...sekalian.....BACKLINK itu penting....jangan dibiarkan kotak LINK tertera di atas New Post korang itu terbiar sia-sia......klik lah ia.....percayalah, suatu hari nanti, kamu pasti akan mendapat ganjarannya.........saya juga menantikannya...saya nak klik banyak2...kan bagus sekali klik LINK tersebut..keluar duit macam mesin ATM...

oh! shahdunya....
sekian..saya harus ke MC D...untuk memberi risalah BACKLINK kepada warganegara MALAYSIA dan asing........

INGAT!!! BACKLINK!!! jangan main belakang...main belakang tak kuar duit.
Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

ngada2 la tu wt entry gni:-p aku share la mn yg aku tau..utk kebaikan ko gk..sok2 oko buka order utk macaron, saper untung...ko gk dpt customer kn..tp jgn lupa nk gk macaron:-p

tp naper dlm entry ni tkde backlink aku:-p marah mak tiri ni...hahaha

slamat mkn2 mcD ye...

[-suziey-] said...

hhaahhaahhaa mmg putus wayar dak sorang ni..ekekek:D ouh jgn main blakang..dosa wooo..hhahahaha:p hish lucah la netttttt...wei jom aku lapar..

SyaNa said...

hahahaa
aku pn jenis malas backlink
pasni kena insapppp

mummy_ayu said...

wah..beria ia ko back link nie...

mama tisya said...

nett kalo tkde selit lucah mmg tk sah:-p

littlehumblelynn said...

ayat nak kena penampar .."backlink tuh aper?

hehehe...saje bg nett hangin di ptg hari..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno