Friday, December 24, 2010

Entry khas buat SUZIEY.................-hari ni on ke?

Ya....ahkak suziey (kerja pejabat pos) sila baca en3 aku yang ini...
tadi ko kasi sms berbunyi HR NI ON KE?
dan aku menjawab Onnnnnnnn (ada 8 'n' di situ) ...aku bwk macarons ko....klau  ko xdtg aku kasi org lain...ehehe (gelak sebanyak 2 harqat jer)- bunyi sms aku kepada suziey.

then aku terfikir sejenak....apa yang dimaksudkan ON tu????
aku nak sms lagi...kredit dah habis pulak....kena tunggu officer aku datang...baru aku leh top up.....

so di sini..aku nak tanya...ko suziey......, ko maksudkan ON tu...kita ON nak keluar mengedate or ON khamis malam jumaat ek???? (aku dah malu dah...cakap topik nie open-open...tapi...terpaksa gak) terpaksa dalam rela...

kalau ko maksudkan ON khamis Malam Jumaat tu....atau dengan kata lain..datangilah ke ladang isteri mu...or membajak untuk mendapatkan benih yang baik...errmm sorry to say laa..aku tak ON malam tadi...nak ON ngan sapa??? kesayangan aku kursus daaa......nak ON sensorangpun cam takde mood sebab aku ON buat kek semalam........

so..kalau itu jawapan ON yang ko cari suziey....nah!! aku harap dah terjawab.......

tapi kalau ko maksudkan on mengedate...aku ONNNNN...tak pernah OFF........
dan setelah separuh aku taip...baru dapat sms ko lagi...."Ouh i Likeeeee (ko taip e 5 kali).. colorfull x?" Hahaha..kt mana hr ni?

err...menjawab persoalan ko?....colorfull x? er adakah ko maksudkan kaler condom????? kt mana hr ni tu??? adakah ko maksudkan aku main di mana hari ini?....isk ko.....mungkin sbb aku tak dapat balas sms ko....,jadi..sekali lagi aku terpaksa xplain kat ko...dengan JUJUR......aku tak main guna kondom (apa class!!!!) oh! ya...sekali lagi aku ulang...laki aku kursus....jauh!!!...so takde istilah kondom colorfull eh!!!..semalam pun aku penat tiup belon...guna kuasa manual nie...nanti ko tengok aku..ramping tak...sebab puas dah aku tip belon 36 bijik non setop!......main di mana?...er..takperlulah aku jawab soalan ko yang nie...laki aku takde...tak best nak citer...
so sekian.....

Suziey...sudah lah!! cukup-cukup tanya soalan yang pelik-pelik di awal pagi Jumaat al Murtabak ini.......
'
'
'
'
aku insaf...............
Me Naughty..me Netty

13 comments:

mama tisya said...

tau la smlm mlm jumaat...23 cm sajork tp sian ko tkleh nk ON..wei korang p mn arini:-p

notti netti said...

aimi- mid valley jom nak???..macarons ko kat aku....

mummy_ayu said...

jom la amy..hari ni we all bentang carpet merah kat MV plak...leh posing2 nganteddy plak..he he he ...

mama tisya said...

midvalley..aduhai sesak wei...

notti netti said...

aimi-alaaaa..takde sesak sgt wei...........jom ahhh..naik train jer...........

mama tisya said...

naik train aku kena stop station mn?tk pernh lak p MV naik train..huhuhuhu

[-suziey-] said...

baca jwpn aku dlm n3...muahaahahaa

Sidratul Muntaha said...

ahahhaa
aku dah gelak gaban nih.
ces!!
sakit perut aku gelak!

notti netti said...

mama tisya- alooo ko tak pernah naik train..jap..kami buat perbincangan kutuk ko jap..

mama tisya said...

naik train ke MV la tk pernh ..jgn kutuk2 ye..aku comfirm dh pegi..aku drive...lps tu trus blk umh...hahahaha...jgn jeles....

mn mau mkn arini?

Cik Jue said...

hahaha korang nie memang kelakar sakit perut baca n3 korang....

mama tisya said...

sila tgk entry aku ptg ni ye b4 blk:-p

Mama Kyra said...

skt perut gelak bc entry ni..hehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno