Monday, December 6, 2010

OOOoooo..esok cuti rupanya......patutlaaaaaaaaa.........

Patutlah Mummy Ayu cuti sampai esok....
patutlah my kerani pun cuti menggila sampai esok..dari minggu lepas lagi
patutlah My Dad Sound buat buku baru after this......(after terdengar Me and My SIL gelak giler2 time maghrib) hambik ko.....
patutlah...jalan clearrrrrrrrr jer...even tho I pepagi jam 6.45 am boleh ke bangsar transfer duit and beli mc d...still jalan lengangggg jer.....
patutlah, makcik jual nasi lemak kat Bank rakyat tu tak menjual hari ni
patutlah mama tisya cuti hari nie...nak shopping rupanya....
dan last sekali...
patutlah my Bro pujuk I ambil MC hari nie, which is I ignore.....(semalam I and my bro masih di Melaka)......hmmmmmm

dah borak sakan dengan my KTA tadi, baru tau...oooo rupanya esok cuti awal muharam.....(patut my dad suh bukak buku baru) buku baru meaning that jangan tinggal SEMBAHYANG ler.........ehehehheh opppssssiiiii!!!.....

okee.....memandang umur dah lanjut nie...mari kita buka buku baru...
I  pun dah beli banyak buku baru yang cumel-cumel..huhhuhuhu apakah...?????

Patut pun.....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

mama tisya said...

ler ko tk tau ke esok cuti..astaga...kj keras sungguh ko:-p tu psl aku pn cuti direct di samping nk p hytex...kt situ bj basahan je slalu bli ..bole la murahnye dlm 5-10hinggit tp kalo nasibaik ada dpt 1-3 hinggit...

MushroomCute@Mariea said...

Selamat Menyambut Awal Muharram. Selamat Buka Buku Baru yang Comey2...hehehehe..

Diamilikku said...

hehehheheeh :)...sangat kelakar..keje sampai tak tau esok cuti...dahsyat lah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno