Monday, December 13, 2010

Saya Ada Schedule Book dan Diary yang comel-comel untuk kamu lihat dan beli ^_^

Bissmillahirahmanirahhimm
alim ko net???

1.



 Ya.....this is AVAILABLE. Jika kamu terasa seperti meremang bulu ketiak...dan mahu grab this booked....sila lekas-lekas kelam kelibut maklum saya ya. Harga senaskah adalah RM15.90.
Tapi secara jujurnya...buku ini hanya sesuai untuk dijadikan buku perbelanjaan peribadi anda....
sebab banyak sangat cash in cash out...bla..bla...
shopping list...spending....bla..bla..bla...

2.

 Ya, buku ini juga masih single and AVAILABLE. Kecil dan comel. 
Sizenya errmmm lebih kurang panjang pen mata bulat (bagus contoh kamu!)
Gambar di depan buku adalah gambar kasut snickers..ataupun sportshoes?...
ada juga gambar stilettos...tapi saya tidak beli...
Harga seperti yang terpampang...RM 7.90
Kamu menyukainya????

3.
 Prrrrrr.....siapa suka kucin!?
Saya...saya.....!!!! huhuhu sebab saya suka kucin..maka saya telah mengrab 
buku diary cumel ini tanpa mendengar cacian Ayu
sudahnya....lihat...setengah bahasa Angelina Jolie dan setengah 
bahasa Kim Young-Hee....(sila faham...)
sangat cantik dan colourfull...penuh dengan kucing..
Awas Si pembenci Kucing..kamu mungkin allergy memegang buku ini!
muahahaha
Harga?......saya tidak jual!


4.
 Statusnya masih dara yakni AVAILABLE.....
sangat tebal..seperti membaca novel tanpa ayat perkataan yang munahsabah.
Sesuai dijadikan schedule book
dan sangat sesuai untuk melempang anak kamu yang degil tanpa mencederakannya.
harga?...RM 15.50 tunai!
warna adalah...lembut-lembut purple gitu..awwwww.

5.
 Hmm si comel berbaju merah berbelt putih ini adalah sesangatttt comel.
sebesar tapak tangan saya sahaja...er..besar sikit dari tapak tangan saya.
Tidak sesuai untuk melempang anak kamu...kerana buku ini boleh terpelanting jauh-jauh ekoran bodynya yang cumel gitu.
Permukaan adalah kain getah dan di dalamnya...berwarna-warni merry xmas. sangat sesuai untuk schedule and diary.
Harga?.....RM30.....tanpa sen.

6.
 Ya, buku ini juga agak menarik dan masih belum berpunya....
AVAILABLE lagi.....lihatlah isi dalamnya...sangat Teddy the Bear.
Sesuai untuk Schedule, Diary dan kutuk kawan sebelah...
Harga?....lihat di picture..klik dan kamu tahu harganya..
saya rabun dan malas nak klik.Boleh?...

7.
 Yang terakhir sekali.....si dara Weekly Planner...
dah namapun planner...maka sesuai untuk planner dan menulis tarikh dating-dating bersama skandal.
Harga?...RM7.90

Kamu...kamu..kamu....
berminat?....jika berminat...sila tinggalkan jejak di kotak merapu saya aka comment box ataupun email saya di notti_netti@yahoo.com atau kedua-duanya sekali.

saya menanti dengan penuh kusyuk.....
Harga tidak termasuk pos....sekian:)
buat muka comel tak sudah!

oh ya......ada banyak lagi buku yang saya beli..
bagi saya comel-comel belaka bagai pinang tak terbelah...
tapi....
saya tak jual...muahahahahahahah
gila puaka!
8.

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mummy_ayu said...

uih..banyak dah tu buku2 tecik ko..lagi nak gie beli?
mata dah merah mcm mata edward dah nie...

emy/mamasuri said...

alamak cantiknyer..
tgh survey2 gak ni..
hehehe

notti netti said...

eheeh, so far dah nak habis org booked.

Momma Mia said...

nett maner satu yg macam diary ala2 planner dulu yg best tu
mau mau mau tapi tak sure nk yg maner
harap bantu

Dewy Wiez said...

Ada lgi ke?

notti netti said...

alamak dah takde. :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno