Thursday, December 23, 2010

Kenapa Kaum yang lagi satu tu...kalau jumpa pompuan dada selambak...mata juling-juling tang tu jer???

Oh! aku cakap awal-awal eh? bukan aku.....mangsa adalah bukan aku....
nie kejadian nie berlaku kat sopping komplek area lembah klang jer..tak jauh..
ya, petang semalam dari ofis terus ke sopping komplek nie cari pampers my starbucks latte...
then tetiba teringin nak tengok tajuk wayang...tengok tajuk jer....tak tengok wayang tau...
pelik kan aku nie.....saje nak tengok movie k.limah's ghost back home tu ada lagi atau tidak....
so, dah puas nafsu mata tengok tajuk filem tu...terus ke lif, sambil jeling-jeling pakwe makwe yang best dok gian scandel berdua....kat tepi exit tangga sambil cemolot-molotan....dan aku pura-pura ber'astagfirullahhalaazimmm' cakap kuat2 konon alim sangat sambil berlakon geleng-geleng kepala apanakjadidengananakmudasekarangnie.......(padahal aku jeles....kenapa dah kawin nie takde adengan cemolot kat tepi tangga? sambil tu leh kena sergah ngan pak guard...ehehehe) ahhh lupakan..sungguh tak efficient tektik tersebut.......
okee...selepas berlagak ustajah.....sayapun masuk ke dalam lif......dalam lif tu ada lah beberapa manusia yang pelbagai rupa...tapi saya terperasan....seorang minah nie...dia oke jer...fine..takde caacat cela...tak pakai seksi (pada saya berotak pompuan tak seksilah...tapi pada laum lagi satu????) ya...dia pakai baju kerja...yakni baju kurung jer.....tapi dia ada aset yang besarrrrr punya!!!!! saya pun takde aset sebesar itu.....syukurlah dengan aset yang ko ada net!!!!......dan tetibalak saluran adrenalin saya bertindak di luar batasan....saya perhatikan mana-mana kaum yang tu...tu..., bila enter jer dalam lif mata mesti parking kat aset tu......(saya merujuk kepada minah itu tadi).........tak kiralah, dari bangsa apapun.....mata kalau tak parking kat dada pompuan tu....tak indah kot dunia.....yang minah tu pun rasanya dia perasan....tapi dia bawakpun wallet jer......aku pulak bawak pampers..takkan nak kasi pampers pada minah tu sambil kata..."nah! peluk pampers nie..bagi melumpuhkan sistem pandangan dan pencernaan mereka-mereka ini"....eee tak de maknanya nak buat.....silap hari bulan akulah ditempelak.....sebab aku yang pekaa tentang perkembangan aset minah tu kan?........dan aku rasa, maybe minah tu dah terbiasa gamaknya....

so...buat apa aku kisah kan????.....lagipun mempunyai aset yang selambak dan membuak2 tukan..dah trend hollywood......so....no hal lah....tapi apsal aku sibuk sangat eh????? jehles kah>?????????

Mau sesat anak aku kat celah-celah nie.....

oh!! tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me Naughty..me Netty

12 comments:

mama tisya said...

tang aset tu bkn laki je tgk..pompuan pn sama...kekekke...tp bangga ngan aset sendiri even tkde ler selambak mcm gmbr itu..kalo gtu jenuh nk bw diri...hahahaha

ch@ said...

tak seksa ke selambak camtu, haih... mau tak keluar rumah. takut pun ada kita tengok.

notti netti said...

mamatisya- eh?..ada lagi ke en3 ko pasal macarons? ehehe mapunnnnnnn aku cek dengan kadar segera!!!

ch@ - kan? takot kan?

momguess said...

oushhhhh

Mummy said...

heheh...sungguh teruja melihat pic tuh...baik punya...yg minah mesti free hair kan...Seeloknya kalo dah ada aset macam tu kena lar sorok sket...baru ler nampak lebih berharga..

*Miss Geli^ said...

pepuan pakai baju kurung, tetek selambak lagi seksi dari perempuan pakai sekirt tau..

macam aku ni, seksi...
kalu masuk lif, aku memang saje peluk tubuh pun..nak menambahkah efek tetek gemuk sebenarnya..hahhaha

mama tisya said...

kalo netry psl macaroon je sure nama ko disebut2 di blog aku tp apakan daya ko tksudi menjenguk...penat aku kasi link ko kasi up skit traffic ko ..nanti aku merajuk tkmo bg up lg..ko gk rugi...bole gtu:-p

dk terbyg2 macaroon wei...giler2 pengaruh blog ni

notti netti said...

mama tisya - oh! janganlah begitu...ko kan tau..bak kata suziey..aku kan pemalas nak baca..ehheheheeh...by the way...camno nak kasi macarons kat ko nie?....makin lama makin kurang je aku tengok macarons dalam fridge aku tu.....leh ko komen apa yang patut...akunya apa yang kureng.....

mama tisya said...

tahan brp lama kalo dk dlm peti ais tu...heheheh..esok mau dating2 lg ke....esok aku tkde geng nk mkn...hahahahaha..dh la arini el..ko jgn mls2 ek kata nk duit dr nuffnang:-p arini topik entry aku berkisar macaroon ..tgu aku update lg...hahahahaha

ko tk brp alert mayb bloglist ko tunjuk gmbr je..ko tk tick part tajuk tu psl ko tktau..bole gtu aku komen...hahahaha

CuTeMiUt78 said...

oh..oh... tak berdaya rasanya nak menampung.... cukup la ngan yg sedia ada ni..

sue said...

Huu..nett..kalau aku jd lelaki tu..Gerun wooo..Pandang ja buleh..Nak dekat..kikiki..sesak nafas..hahhahaa..

notti netti said...

nyesal lak aku letak gambar tetek beso tu...aku lak ngeri tengok....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno