Friday, December 10, 2010

Siapa dah tonton "Kak Limah Ghost Back Home????

Dah elok-elok bahasa Melayu nya "Hantu  Kak Limah balik rumah"...sesedap citarasa maggie ko jer translate omputih kan?.....kan?..suka lah tu memperkatikkan tajuk filem Mamat khalid....

Hari tu nak nonton movie nyangkung kat panggung wayang yang terletak sekangkang kera dari rumah...tak berjaya.....kesayangan busy.....jadi terpaksalah nyangkung kat toilet rumah sambil bertafakur...mengenang nasib diri........TAPI!!!! harap-harapnya, dengan movie bang mamat khalid nie hopenya kesayangan takda lah busy.....ngidam pulak nak makan pop corn...apa rasa jagung pop tu eh?...pura-pura serious!..........

Korang ada yang dah nonton?.....best tak?....katanya si Mamaat khalid lagi lawak dari previous movie....Zombie kg pisang.....betoi ka?.........

Kalau still takde kesayangan nak teman....terpaksalah beranikan diri beli tiket couple sit. Tapi duduk untuk sorang.....eh? kenapa begitu?...eheh sebab couple sit takde orang kacau nak duduk laga-laga lengan or terminum air coke member sebelah lalu buat2 tak tau.......

ok....mari bersarapan yang enak-enak pagi ini......
Me Naughty..me Netty

3 comments:

firahadifa said...

wow.. cite baru... ko tlg postkan cd chetak rompak utk aku bleh?? nak blue ray yaaaaa.. ( haha demand)

mummy_ayu said...

ala sian..hubby ko kan layan cita2 mcm nie..sama ngan hubby aku..

fararah :) said...

farah da tgk da :)
best!
ta bosan
sila bawa teman ye, :)
byk antu !
but, still klaka


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno