Tuesday, December 21, 2010

Siapa nak datang birthday party anak saya?......

wah!!! promote kunun....
tapi ada ke yang nak datang?.....
risau pulak takot kosong jer dewan kecik tu.......
sapa nak makan makanan yang dah dihidang tu?

aduii....
tadi baru balik dari pasar pudu,
beli gula-gula and marshmallow and ada gift untuk bebudak...
sangat suka ke pasar pudu.....
sekarang harus dikirai senarai guess...kot tak datang.....malu jer kan?...ehehhe
lagi sekali...
korang nak datang ke ....ke birthday party imran and irfan
26th dec 2010 (ahad) 3.00 o'clock?....

<0>
Me Naughty..me Netty

10 comments:

momguess said...

aku xsure lagi
antara faktor2 yg xsure
1. tarikh tu sama ngn tarikh adik aku punye bday
2. mukin kat umh aku pun ada buat makan2 gak
3. aku xde transport
4. kete aku xkuar lagi
5. hari ahad hari bersama keluarga
6. aku xbeli lagi hadiah utk ank ko
7. aku xde duit nak beli baju baru
8. bank balance aku dh zero
9. arini aku byr cc aku dh cecah 4 angka
10. TOLONG TAPAU KAN BALANCE MAKANAN UTK AKU,
muahssss



insyallah...
masyallah

Rifqi Zuhairi said...

Lorr...26hb ker...bkn 25hb...??26hb x dpt dtg la..ada plan dgn omak mertuo ha...

notti netti said...

momguess...- loh..baru nak lantik ko jadi emcee....isk

angah- takpelah...takde rejeki eheheheheh.....

mama tisya said...

giler byk alasan momguess...

aku insya allah..sila antar jemputan and email...ada color theme tk..?

notti netti said...

color theme takde...cuma kalau nak pakaikan jer anak ko ngan baju tido yg shantiks-shantiks eheheheheh

CuppyCakeMommy said...

ajak i ke ni..betul ke..cam tak caya je..ekekeke

notti netti said...

ya..ajak u...eheheheh...kalau nak dtg dgn segala hormatnya....i suka..muahahahaha

mummy_ayu said...

aku insyaallah dtg...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahhh panjangnye list momguess hehehe..
kalau tuan umha sudi menjemput apa salahnya hehehe bagi detail penuh Insyallah kami sampai..
kul 3 pakai baju tido yea...hihihi

notti netti said...

adlin- sure...dgn berbesar hati...:)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno