Wednesday, December 22, 2010

Pagi-pagi sampai ofis terus ngadap cerita korea kat mysoju.

Sementara nak tunggu MummyAyu, nak kasi macarons kat dia
I pun menelaah cerita korea...ntah camno leh terpaut pulak kat mamat-mamat korea yang ala-ala boboi nie.......

so, topik hari nie?..hmm tak tau lagi kot...since 3 hari nie maybe busy nak buat preparation untuk besdau anak-anak I........suka buat kerja last seminit...best!!!.....

oh! ya, yang ada email or sms I nak datang birthday party anak I...or yang bertanya tu...jawapan I pada soalan uols...boleh jer....datanglah!...tapi I nak tau berapa anak uols bawak...senang nak standby doorgift......ehehehe........doorgift budak adalah sangat....very the...entah lah...besar gabak kot!.....I pun tak tau camno leh pilih gift tu...isk isk isk......

apa-apa pun..selamat pagi semua :)


Me Naughty..me Netty

10 comments:

eRiNsZ said...

slamat pagi sayang~
huhuhu x bole juin bestday party tu...
kami jauh d bumi klate huhuuhu...

Sidratul Muntaha said...

layan mysuju kat uamh jer.
kat sini uia band!
huuhh!
mmg sengal!

notti netti said...

erinz- takpe, kalau jauh...ehehehe

sidratul- yer ker?....saja tau uiaa nie....buatlah mogok aman eheheh

Rifqi Zuhairi said...

bestnye..doorgift besar..klu x dtg tp kim hadiah..hehehe..buleh dpt doorgift x..??

Rifqi Zuhairi said...

hehehehe....rs mcm dpt attend plak party ni..plan dgn mak mertuo tukar ari sabtu..am i invited..?Tu pun klu along nk bwk la sbb sy tidak tau umah akak kt mn..hehehehe...

Rifqi Zuhairi said...

hehehehe....rs mcm dpt attend plak party ni..plan dgn mak mertuo tukar ari sabtu..am i invited..?Tu pun klu along nk bwk la sbb sy tidak tau umah akak kt mn..hehehehe...

Qaseh said...

hmm...cerita korea mmg best, dulu mcm study mmg suka tgk tp skrg xsempat bak tgk

notti netti said...

angah- aloohh, boleh no hal.....meriah sikit kan?...

notti netti said...

Qaseh- dulu time study suka tgk jepun jerk..korea tak pandang...eheheh

mama tisya said...

aku dh tgk macaroon ko bg ayu..jeles2 nmpk mmg d bomb...tk sbr nk rs....penat aku citer kt blog bkn nk dtg jenguk:-p

aku tau sure best doorgift ko,kalo tk dtg incase tisya tk brp ok demam ,aku nk ko reserve doorgift tu,,bole gtu:-p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno