Thursday, August 18, 2011

Pengumuman-Pengumuman, saya nak kasi Pencuci Muka Hada Labo...Siapa nak?


Ni haaa Hada labo.set. aku baru pakai dalam 2 minggu gitew......2 bulan lepas kot.........aku beli set nie dulu baru set hada labo yang whitening tu. (Miss Geli dah cop dulu set biru)

Sebab aku nak kasi.....???
tak sesuai...sekali lagi aku cakap, aku start pakai set nie..muka aku gelap...macam sun burn. Alhamdulillah aku kembali nyesal and kembali ke pangkal jalan pakai set lama. Sib baik cerah balik.

So, ada sesiapa yang berminat nak pakai set Hada Labo ni? aku kasi free jer......tapi pos aku pos pakai pos siput laa.....bukan pos laju.

ada 3 set iaitu-
-Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Face Wash
-Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk
-Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion (haaa ni femes and seyes memang buat kulit muka aku lembut......ala-ala kulit orang korea gitew,.tak tipu! cuma tu laaa.....kulit aku jadi gelap....terpaksa lepaskan juga)

so...sesiapa yang berminat sila tinggalkan ayat-ayat korang kat komen box aku. Siapa cepat dia dapat.

Me Naughty..me Netty

7 comments:

iduraz said...

nak boleh?smalam nk gift berbuka pose tk dapat..hehehe

notti netti said...

iduraz- pakai tak?

iduraz said...

xpernah try lagi.tapi nampak cam best utk di try..xpe kasi dulu kt sapa2 yg memang pengguna tegar.

Adek Pijat said...

i nak...ada lagi ke?
http://almost-about-me.blogspot.com/

Anonymous said...

Memang best hada labo ni....kite pakai set biru dh setahun.memang cam org korea selatan la.byk org puji

Pesona Algebra said...

naknak, http://aimiamiza.blogspot.com

0124123416

Anonymous said...

Hello dear, I nakkk whatsapp me! 0172271848


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno