Thursday, August 11, 2011

Giveaway 1 Soalan 1 Duit Raya Untuk Hari Khamis Bermula..............................Sekarang!!!!!!!!!!!!!

Soalannya hari Khamis berbunyi..................................

ehehehe kali nie susah sikit.....err bukan susah sikit..nie..susah banyak nie.......tapi siapa yang cekal.....tabah...rajin.....pasti akan dapat menjawab dengan tepat. Insyaallah...

okee...soalannya simple jer.........jawapan jer tak berapa nak simple.....

SOALANNYA....

Berapa banyakkah label logo Notti Netti Designer Cakes and Cupcakes yang terdapat di dalam blog kek Net?. 

Kekuatan dan kelajuan mengira amat penting di sini, maka kiralah dengan tenang dan bersungguh-sungguh. REMEMBER!!!! saya cuma tanya berapa jumlah logo (kat bawah ni) yang terdapat dalam blog kek notti netti.........tak kiralah atas kek ker, atas meja ke, tertepek kat dahi ker....janji ada logo kat bawah ni..............................Selamat menchoba!!!!!!!!!



contoh jawapan-

ada 200 logo.


Peserta bertuah akan memenangi Wang sebanyak RM10 di transferkan ke acc MBB anda via maybank2u. Berusahaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!


Me Naughty..me Netty

15 comments:

mama tisya said...

aduhai soklan tk dpt join lg coz tkleh tgk gmbr logo tu..:-p

mama tisya said...

bole jwb byk kali kn??ye la kot2 kira byk kali jd lain plak nombor tu:-p ke bole bg jawapan sekali je??tlg jwb

zara zaman said...

ada 27 logo...

fazilzura said...

ado 1 kut Kak net (aci kan pangil akak )

*Miss Geli^ said...

2
termasuk yang ko baru post entry ni haa

*Miss Geli^ said...

2
termasuk yang ko baru post entry ni haa

mummy_ayu said...

1 jer kot...
soalan ko makin mencabar..

Sidratul Muntaha said...

ada 23 logo.

mama tisya said...

ada 30 logo

syazwani 'atiqah said...

fuh!!!! da kire...hope bertuah laaa..n ade rezeki...

kesemuanyer termasuk yg ade kt blog

30 logo....

kalo kt entri ade
29 logo...

notti netti said...

mamatisya- boleh jer kalao ko nak jawab banyak kali.......eheheh

Pn. Zana said...

mencabar tul nak kira. hehe

29logo :)

mama tisya said...

nanti aku kira lg..kot2 td terlps pandang:-p

~~@lyci@~~ said...

den torai yo..

aku kira 21.. btul x hehe..

~~@lyci@~~ said...

alah.. kena jawab camni ekk..

ada 21 logo.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno