Thursday, August 18, 2011

Diumumkan pemenang Giveaway 1 Soalan 1 Duit Raya Terakhir.........pemenangnya....jeng...jeng...jeng......

Aku pulak yang suspen..sejuk-sejuk tangan nie haaa...

korang nak jawapan ker?...

tak payah laa....

sebab aku naya korang banyak-banyak suh kira satu-satu ehehehehehe

mesti korang tentionkan?

lelebih lagi si Mamatisya..eheh sungguh-sungguh ko jawab...

eheh, tapi sebab aku tuan tanah blog nie..aku sesuka hati leh gubal atau wat apa-apa perubahan eheheheh

okee....sebelum tu......

AKU TAK TERIMA SEMUA JAWAPAN KORANG.......

sebab aku ada niat lain.....

soalan terakhir hari tu aku dah niat dah...nak bagi hadiah lain kepada para pemenang...sajer jer aku publish hadiah RM10 and satu hadiah misteri kat en3 aritu...
so, pemenang bertuah ialah........ada 5 peserta mengambil bahagian....,iaitu:-

FIZA
MUMMY AYU
BONDA
MAMA RAISYA
MAMA TISYA

Makanya....saya telah sebulat suara rajagopal...

memilih......

kelima-lima peserta sebagai pemenang hadiah Giveaway saya (tu laa korang yang lain, sapa suh takmo join)

maka, uols akan membawa pulang duit raya RM5 hengget setiap sorang, gift dari Notti Netti dan kad raya juga dari saya......bukan dari laki saya ataupun bos saya ataupun ahlong kutip utang.

harap uols suka lah yer.......

sila kasi no acc Maybank and add korang kat komen box......(aku takkan publishkan)

Tahniah semua....korang memang sportinglah!!!!!!!!!!


Me Naughty..me Netty

15 comments:

mama tisya said...

hah aku kn gigih..support kwn2 tau...

mama tisya said...

wah dpt duit dpt gift dpt kad raya..sukaaaaaaaaaaaaaaaa

mummy_ayu said...

yeah..kita menang..... :-)
no acc aku....
alamat aku.....
he he he..sah sah hari2 jumpa... :-)

mama tisya said...

no akaun mbb aku ada lg tk..ke delete dh:-p

notti netti said...

Mamatisya- thanx coz support...ada gift lagi besar...ehehe ko takyah kasi no acc and add...sebab aku nak kasi ko hamper.....nanti kita set time dlm minggu nie atu isnin minggu depan...kita jumpa depan ofis ko ker...or kat mana senang..eheheheheh

mama tisya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
notti netti said...

ayu- ko pun takyah kasik ayu eheheheh kita jumpa selalu eheheh

mama tisya said...

oh adiah beso...sukaaaaaaaaaaaaaaaa..aku br je bg....hehehehe..ok nanti set

mama tisya said...

eh kiranye aku dpt duit,gift ,kad raya + hamper ek...ehehhehehe

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

tq notti netty...

huhuhu...dapat duit raya....huhuhu
tp akaun mybank xde la..cimb je ada...xpe ker?keh...keh

bOnda said...

hah???
aku pun ado?
tenkiu nett..

aku duk jauh (padahal Nilai jer) :P
so ni aku kasi no. akaun mebeng aku
;)

ohh..aku lupa mana aku letak..
nanti aku YM ko la nett
boleh?

p/s: sedang menyiapkan hutang entry untuk ko ;)

SyUhAdA said...

wah..thniah sume..

Mama Zharfan said...

ala, me tak tau so tak join..me letak blog u dlm my blog list sekrg jugak...senang me nak BW & terjah hehheh anytime :)

notti netti said...

mama zharfan - takper...next time yer join ehheheh

fiza said...

wah nme kita atas skali..hehe.. fiza... tq kak net.. but kita lmbt respon xpe ke? still dpt ke hdiahnye..huhuhu.... :(


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno