Wednesday, August 10, 2011

Korang Nak Tengok Baju Raya Saya Tak Untuk Tahun Ni?????????????

Eceh..eceh....malulah pulak nak tunjuk..eheheh
sebab xcited sangatkan?..........
al maklumlah, tahun lepas kecewa nan ado baju raya langsung...sob sob sob...
so balas dendam beli baju raya tahun nie..eheheheheh

Kalau takat nie dah ada dua....tapi semalam ada dapat call dari nyonya satu kedai ni suruh aku ambil one more baju raya yang aku order...huhuhuhu....yippeeeeeee........dah ada 3 dah....kih kih kih....

okeee..baju raya pertama aku.....kaler??? as usual tak ikut tema...just ikut nafsu baraqah jer...

kaler Purple....
beli at Maju Junction - iLovely Classic
Harga?......eheheh....bolehlah.....ikut kemampuan ^_^

 Paling best is...selalu aku pakai size 44.....tapi kali nie aku pakai size 42......yippieeeeeeeeeee..

 Mula-mula tu baju nie takde langsung dalam senarai list baju raya aku. Banyak kalilah sales girl tu suruh aku try baju ni, tapi aku ignore jerk....... last-last try jugak sebab baju yang aku berkenan tu takde warna yang aku suka pulak. Sekali pakai nampak best pulak....haa apa lagi...rembat jer la satu....yang best tu, tudung aku dah sedia ada warna yang best...lama dah aku beli tudung tu...tudung RATU............huhu tak yah beli tudung dah...kasutpun dah ada kaler sedondon.....weeeeeeeeeeeeee......



Haa..nie aku pakai lengkap....aku kaburkan...takleh tenguk jelas lagi..kang ilang seri baju nie ehehheeheh...aku suka manik beso-beso kat kiri kanan baju tu and kat bawah kain...lain dari yang lain.....

baju raya ke dua aku????? jap...next entry eh.....

Me Naughty..me Netty

9 comments:

fazilzura said...

wah2 dh tayag bj raya

aTy _faRed~ said...

nampak macam glam..!!! :)

mama_umar_maryam said...

pehh hensom baju raye ko nett ;)..gambar 1st tu aku nmpk tang dada je hah..hahaha

mummy_ayu said...

amboi..dah tayang baju raya dah.. he he he...

maszmadi said...

wallah baju raya..... lagi lagi.....

::NureeN:: said...

yg pasti purple kan.. tema nureen 3 thn lepas ;P

notti netti said...

heheheheheheheheheh......

Nana said...

alamak warna peberet aku ni gojes ok

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

walla...yang ni pun cantik gak..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno