Thursday, August 25, 2011

Ok...ok..sempena hari baik bulan baik ni, aku informlah apa jenis supplement yang aku makan kasi kurang berat badan.

Ingat! pengawasan dari orang dewasa diperlukan apabila start baca entry yang satu ni.
Ini bukan entry gule-gula mahupun entry kurus secara membabi buta.

Are u Ready???????? lets mula....

Hmm aku ambil supplement nie kalau tak silap beberapa hari before start puasa. Sebab time tu je la pun aku tau supplement ni wujud. Thanx to my senior officer yang maklumkan tentang supplement ni. Ok, dah ready nak tau apakebenda aku makan?......haaa aku makan ni....

Teh Orang Kampung

ngeh ngeh ngeh.....aku tipu jerk...........aku makan teh orang kampung ni time form 6. Seyes....aku tak fikir sesiapa dah dalam hidup aku, aku fikir jambannnnnnnn jer. Boyfren tipon aku tak layan, mak nak ajak shopping aku tak layan, bapak aku nak kasi duit belanjapunnnn aku tak layan. Sehari suntuk aku layan jamban jer sampai aku surrender. Lemah lonlai ooooooooo.

eheheheh ok, sebenarnya aku makan ni:

LIPO 6 (Hers)

ok..ok..nanti...nanti...akak-akak.......bawak bersabar. Jangan terus ambik beg duit and terus ke kedai. Benda alah nie tak jual kat kedai runcit Pak Abbas, kat Kedai Ah Chong mahupun kat kedai Muthu. Ini order punya barang ya. Sebelum tu mai aku habaq yer harga LIPO 6 ni. Harga dia dalam seratus lebih jer......and tak jual dalam kiraan biji yer...(contoh 50sen 3 biji) - nan ado! dan produk ni adalah Halal......babi takde dalam pil ni......

Nak makan pil ni, bukan main makan je and terus buat aktiviti senggang korang, cam tido ker, makan berjemaah ker, ngumpat ker, kira duit ker, mandikan anak ker. Ha, jangan haraplah korang leh kurus mencanak-canak. Korang kena jugak jaga aktiviti pemakanan korang (asyik makan fast food jer susah jugak) dan yang paling penting ialah BERSENAM! BERSUKAN! EXERCISE! MASTERBEDTO oppsss.

Aku makan pil ni 6 biji setiap hari. Time puasa ni aku sempat ambil 3 biji jer. Korang perlu makan pil tu setengah jam sebelum makan. Ada faham?........satu lagi pil nie macam menggalakkan korang rajin bersukan tau. Takde la maknanya bila makan pil nie korang terus lari pecut 3 batu ala-ala florence jones tu haaa...agak-agaklah kalo nak menipu tu kan?.....macam aku, aku makan pil nie...then dalam beberapa jam aku rasa macam teringin nak berexercise. Kengkadang tu aku bersemangat menari ikut korean group kat channel hitz. Korang pepahamlah kalo budak muda mudi korea mata sepet tu menari...ngalahkan ko beromen 5 round tanpa ghenti gayanya. Peluh sakan. Ha! makan pil nie korang jangan tergezut pulak, peluh korang keluar macam ntah apa-apa. Banyak giler. Kalau tak lencun satu badan tak sah. Itupun kalau korang excercise, takat korang makan pil and berdiri setempat sambil tersenyum simpul tengok laki ko bersukan......jangan harap cita-cita ko nak body cam gitar tercapai.......komen aku: korang jual jer pil tu kat aku yer dengan harag murah.

oklah, akupun malas nak explain panjang lebar, sebab akupun baru jer makan pil ni. Tapi aku dah suruh anak aku si Imran translatekan ayat copy paste dari satu web berbahasa urdu kepada bahas Inggeris. Ok jugaklah translation anak aku. Thanx to channel Disney Junior. haaa korang bacalah.....apa yang anak aku translate tu.


A few weeks ago, I read a Lipo 6 Black Hers review. For years, I have been trying to lose weight but never really succeeded.  So I searched the best way to burn fat and I found this review.  A couple of things about the how the product works stood out to me. I think that anyone looking for a good and effective weight loss supplement would find these interesting too.
Fat Burner.  This is the basic characteristic of Lipo 6.  There are a lot of different types of fat burners available on the market that its sheer volume can easily overwhelm many people.  If you don't know exactly what to look for, all products will appear the same to you.  This particular supplement however contains two powerful thyronines, which are known to increase metabolism for more effective fat burning.  The product also works as a thermogenic, which makes your body consume more energy by giving it off as heat.  Many users complain about experiencing excessive sweating whilst using this product, but that is an expected and rather desirable effect.  It is a sign that the product is actually working.
Appetite Suppressant.  You may be taking in a highly efficient fat burner, but if you continue eating way more than you really should and just rely on your weight loss pills, you'll never get the results you want.  A good diet pill should also work as an appetite suppressant.  User reviews on Lipo 6 Black Hers said that although the product is marketed as a fat burner, it works very well as an anti-suppressant.  Also, users said they did not experience feeling jittery or moody that usually comes with products like these.
Stimulant.   Lipo 6 Black Hers is composed mainly of two ingredients – the vitamins, which are necessary for maintaining good health and nutrition, and the stimulants to give you an energy boost.  It contains ingredients like caffeine, which gives you a constant charged feeling so that you get the most out of your workouts and other daily physical activities.  It encourages you to move more.  Of course, being more active means burning more calories.
Other Ingredients
Vegetable Cellulose, Glycerin, Purified Water, Polysorbate 80, Hypromellose Q.S.P., FD&C Blue #1, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6. This product utilizes only natural vegetable capsules that are free of animal products.
Directions
Due to the extreme potency of LIPO 6 Black Hers, all label guidelines must be strictly followed. To experience the full strength of LIPO 6 Black Hers, take 3 Black-Caps in the morning and an additional 3 Black-Caps in the afternoon. Do not take within 6 hours of sleep. NEVER EXCEED 6 BLACK-CAPS PER DAY.
For best results LIPO 6 Black Hers should not be taken with meals. Consume at least 30 minutes prior to a meal. LIPO 6 Black Hers has to be used in cycles รข€“ cycle length is 8 weeks followed by 4 weeks off.
Warnings
NOT TO BE USED BY ANYONE UNDER THE AGE OF 21 OR THE UNDEDICATED AND/OR WEAK-HEARTED. IF YOU DO NOT WISH TO EXPERIENCE EXTREME FAT-DESTROYING STIMULANTS, DO NOT USE THIS PRODUCT. Do not use if pregnant or nursing. Never exceed the recommended maximum dosage. Do not consume synephrine, caffeine or thyroid-boosting compounds from other sources, including but not limited to coffee, tea, soda and other dietary supplements or medications containing phenylephrine, caffeine or any stimulants whatsoever. This product contains caffeine. Do not use this product for longer than 8 weeks and make sure that usage is followed by a 4-week off-period. Consult your physician prior to use if you are taking medication, including but not limited to MAOI inhibitors, anti-depressants, aspirin, non-steroidal anti-inflammatory drugs or products containing phenylephrine, ephedrine, pseudoephedrine, phenylethylamine or other stimulants. Consult your physician prior to use if you have a medical condition, including but not limited to heart, liver, kidney or thyroid disease, psychiatric disorders, difficulty urinating, diabetes, high blood pressure, cardiac arrhythmia, recurrent headaches, enlarged prostate or glaucoma. May cause flushing and itching. Discontinue use 2 weeks prior to surgery. Immediately discontinue if you experience rapid heartbeat, dizziness, severe headaches or shortness of breath. Store out of sunlight in a cool, dry place. Do not use if outer safety seal is broken. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Haaaa, amacam? ok tak translation anak aku???? eheheheh.
Satu lagi fat burner nie selalunya dimakan oleh ahli bina badan. Ada pantang larang dia. Kalau dia bagi tempoh ko makan pil tu selama 6 minggu. After 6 minggu kena berhenti and sambung makan balik after 4 minggu. Maka ko kena ikut nasihat tu. Jangan main bedal jer........sebab pil ni ada kafein. Bak kata senior officer aku, kafein sangat mujarab untuk bakar lemak. Haaaa...satu lagi pemangkin aku untuk berjaya......sentiasa tengok gambo ni....
Lipo6 Black Hers
huk aloh, agak-agak laki aku takot tak tengok body aku nanti?....heheh idok le cenggini, bukan kata laki aku takot, akupun takot oooo tengok body aku ada 6 pax cenggini. Kang susah aku nak pakai bra...tak tau beza mana satu buah dada and mana satu perut pax tu kang.
haaa.....satu lagi, supplement yang aku tayang ni khas untuk kaum pompuan... namanya pun HERS....ada jugak untuk HIM...tapi kena tanya pakar la....aku tanya pakar bina badan kat facebook. Diaorang jual dan diaorang willingly answer setiap ur problem samada nak shapekan body ko, nak bakar lemak or nak jadi macam diaorang badan ketak-ketak. Makan? korang makanlah apa sahaja janji exercise after that. Aku makan nasi macam biasa, makan ayam macam biasa, makan kek macam biasa. Berat aku sebelum ambil Fat Burner is 85kg....(berat lemak+berat air+berat doser). After ambil Fat Burner berat aku sekarang ni is 74kg (Berat doser+berat air dah hilang sikit-sikit kot).


huh! cer korang bayangkan aku dalam bulan poser...exercise cenggini................ngucap panjang bapak aku.

psst- yaa hutang aku dah settle nak maklumkan kat korang suppliment yang aku ambil. SO tak yah la aku email kat korang yer...ramai tu eheheh kepada sahabat ku kat facebook...udah-udah le ngajuk...haa aku dah buat entry pun........heheheheh

benda ni takde laaa nampak ko kurus menggila...cuma badan ko rasa lebih ringan...body shape pun makin nampak.

Me Naughty..me Netty

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahh..produk yang menakjubkan...tapi betullah tak nak body ader 6 pax cam tu...nanti malam2 hubby tak jumpa cari mana satu tettt mana satu tutttt...ekekek...gurau2 jer..

selamat hari raya utk nett...maaf andai ada yang terkasar atau tersalah tulis sepanjang perkenalan di alam maya ni..:)

fazilzura said...

amboi ko nok , siap supliment bagai ye... tp kerap jgk hang kene cirit birit tu ..

aku takut tgk gambo bdn pempun tu ,ketui2... ngeriiiii u

mama tisya said...

ko ni kn kalo berciter sure wt aku tergelak...giler la kalo body berpax2 gtu..gerun

notti netti said...

Zamzarina- selamat hari raya- samalah kita...

fazilzura- eheh cirit birits tu mmg biasa...sejak kecik dah selalu kena...pantang minum air suam yang lain skit mesti kena.

aimi-giler kan?

Anonymous said...

Salam.. selamat hari raya..
Kat mana nak beli Lipo 6 Hers ni? Ada jual kat farmasi ke? macam berminat nak try lak.. :)

notti netti said...

anon- kat facebook ada.

Anonymous said...

Bole bg tak nama fb yg akk beli?sbb skrg bnyk produk tiruan takut tersalah beli -_-'


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno