Wednesday, August 17, 2011

Cepat-cepat, sapa nak aku hantar kad raya lagi...cepaaattt..esok aku nak pos dah.......

ada sesiapa lagi nak send add kat aku tak?

esok aku nak pos kad raya dah ni.
dalam komen box ramai nak terima kad raya, tapi add tak kasik-kasik lagi...

oh ya....kepada pemenang giveaway 1 soalan 1 duit raya yang terakhir tu...ada 2 orang lagi tak kasi add and no acc.....cepat eh.....? kang melepas pulak hadiah small gift, duit raya and kad raya.

aku tengah tunggu nie.........

Me Naughty..me Netty

© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno