Sunday, August 7, 2011

Sekarang dah ada new website nak tonton Korean Drama for free........Jom!!!

Yuhuhuuuuuu...

Korang suka tengok Drama Korea tak?
Saya suker...suker sangat..
last time nonton kat dramacrazy or myshoju.com jerk but sometimes slow giler 
and kebanyakkan drama ada yang masih belum upload or tak boleh upload...

makanya......sekarang nie..kita lupakan dramacrazy and myshoju tu....
jom kita sama-sama nonton drama korea at


giler weh!!!
banyak drama yang baru ditayangkan......dah diupload kat web site maaduu ni..........
laju pulak tu...........senang hati betul bila tengok....

korang pilih jer cerita apa korang nak.....tak payah susah-susah nak tunggu episode by episode kena donlot.
otomatik jer tengok dengan perasaan bongkak..........

puasa korang pun tak rasa letih eheheheheheh...sometimes tu nak tunggu donlot bercheta....
tapi dengan maaduu...lajuuuuuu jer..

so....korang yang minat korea tu.....pergi la kat website  MAADUU ni


and korang jangan lupa sign-up...free jer.....tapi korang kena sign-up cepat sikit...kalau lambat dia tak layan.


dah sign-up...korang boleh nonton berapa banyak drama korea yang korang suker...tanpa pegawai dari mana-mana bank or ah long datang tuntut hutang suruh bayar drama yang korang upload tu..

sooo...selamat nonton dan selamat berbuka....
muuuaaahh!!!!!!

psst- cuma satu jer.......korang kena sabar dengan iklan sepanjang drama tu berlangsung......iklan Malaysia pun.....
Me Naughty..me Netty

1 comment:

ibh said...

Cik Netty..memang mcm2 cita ada kat Maduu.com tu..Sue buhsan2..kat situ la nontonnya...Tu aktiviti hari jumaat tu..ngeeee
Selamat menonton ya cik netty...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno