Thursday, August 4, 2011

Rasa macam nak buat giveaway untuk nottinetticakes laa....tapi nak bagi hadiah apa? korang ada idea tak?

Actually...dari lastweek my BFF Mummy Ayu suruh aku buat giveaway....pemalas katanya aku nie........

memang aku nak buat...tapi masalahnya untuk blog Cake aku tu....aku tak gheti nak kasik hadiah apa.....


ikutkan nak kasi hadiah kek cenggini .......tapi...kalo pemenang dari sabah or negeri jauh-jauh...camno lak nak hantar...mau leper jadinya kek tu......dek kerja posmen.

ermmm korang ada apa-apa idea tak nak kasi hadiah apa?.....takmo kasi bean bag dah.......susah nak hantar...ehehehehehhehehehehehehe.................

satu lagi...nak buat giveaway apa eh? huhuhuhu


Me Naughty..me Netty

3 comments:

*Miss Geli^ said...

oleh itu jgn susah susah amik pemenang dari sabah..amik dedekat mcm aku ni je

zara zaman said...

Net bagi la macaroons... hihi

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cop..cop i bg cadangan heheh bg lolichoc 5keping sorang ke hehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno