Friday, August 12, 2011

Insyaallah Hari isnin saya akan mulakan Giveaway Ramdhan saya...korang bersedia jer laaa zahir dan batin.

Okee.......niat aku ikhlas nak buat giveaway and harap korangpun ikhlas nak join ehehehehehehe....

GIVEAWAY

style giveaway aku kali ni...lain sikit...which is aku akan buat giveaway selama 5 hari berturut-turut.
Contohnya...giveaway hari isnin......
aku akan suruh korang jawab soalan...satu soalan jer....tak banyak.
contoh soalan......"Siapa Guru Besar Sekolah King Edward VII di Afrika Selatan?".......haaa.......siapa yang cepat dapat jawab and menjawab dengan tepat sekali...aku akan bank in kan terus RM10 kat akaun pemenang tu.......on selasa pun sama...satu soalan aku akan paparkan...and siapa jawab tepat and betoi..akan aku bank in kan RM10......tapi hanya satu pemenang je akan dipilih...........ikut pada tepat and kecepatan menjawab soalan.

so...korang faham kan?????......
eh? janganlah risau.........bukan soalan cenggitu aku tanya...contohnya...laaaa......soalan lebih kepada yang mudah korang nak faham....takat nak tanya siapa guru besar kat Afrika tu...akupun tak tau......

so.........korang get ready jerla......gielah menelaah ker...gie tengok en3-en3 lama blog aku ker.....eheheheheheheh

giveaway tu akan berlangsung selama 5 hari...Isnin until Jumaat nextweek and...setiap nama pemenang akan aku umumkan subuh pagi keesokkan harinya :).....mulat contest dari jam 8pagi until 1155 malamnya. Samalah jugak dengan hari seterusnya.

sekian........
Me Naughty..me Netty

12 comments:

mama tisya said...

alahai senin aku ada meeting luar ..melepas nk dpt rm10(mcm menang...heheheh) tp ko jgn bg soklan berpandukan gmbr sian aku cz opis blok tk dpt aku join...ehhehehe

Nana said...

nak joiN!

Puan tia said...

dahsyatttttt!


syarat2 GA ni nape akak xtulis


- kawan2 rapat dilarang join..


miahahahahhaha

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

contest yg memerlukan perserta memerah otak tuk jawan soklan hehehe...

impian dulena said...

bagi soalan senang2 yer.. hehehe

Farra Dhelina said...

wahhh nak buat GA...

Diamilikku said...

mcm nak join..hehhe :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ga yg lain dari lain ni..

Qaseh said...

xsabar nak join

SuriHanna said...

nak join jugak...

::NureeN:: said...

GA yg unik.. nureen nk join if sempat.. best2.. ;p

L said...

ibadah sunat vs menda haram...
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno