Monday, August 1, 2011

Ada Sesiapa Yang Berminat Nak Pakai HADA LABO tak?.....saya nak kasi free....

Di bulan ramadhan yang mulia ini
eloklah jika kita bersedeqoh!

Jadi, saya terfikir untuk menyedekahkan
mende alah ini


Yang botol tinggi tu namanya HADA LABO ARBUTIN WHITENING LOTION
yang botol tak cukup tinggi tu HADA LABO ARBUTIN WHITENING MILK

sila percaya, saya pakai tak sampai seminggu and sikit jer
(konon nak berjimat la)
masih baru and tak luakpun.......

motif nak sedekah????
dah tentulah tak sesuwai dengan kulit muka saya yang getiks nie......

daripada buat penuh meja solek...baik saya kasik sesiapa yang berminat.
harga??? korang check sendiri kat watson or guardian. Saya tak beli yang tiruan.

Saya kasi free sahaja kepada......

-sesiapa yang berminat nak choba
-sesiapa yang memang dah pakai produk nie
-sesiapa yang suka barang free (heheh joke)

oke..kalo berminat do let me know yer thru comment box. Kalau malu email jer kat notti_netti@yahoo.com

sekian terima kasih

pssst- barang nie untuk yang berminat nak guna...yang berminat nak free barang nie then jual pada orang lain.....xpayah la yer......eheheheheheh



Me Naughty..me Netty

6 comments:

SYANI said...

Tingin nak try tapi takut tak sesuai pulak.. Dah le kulit jenis sensitif.

ieda said...

selamat berpuasa dik ! :)

ZIANA ♥ FARREL said...

apa kata u join contest i...hehhehehe
http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2011/08/contest-wonderwoman-baby.html

notti netti said...

syani- kalau nak try boleh ajer:)

ieda- ehehe sama-sama lah kita berpuasa...:)

Ziana- okee..i cer tgk jap.

atie said...

akak, sy nak...sy nak!! huuu

notti netti said...

atie- alaaaah, semalam dah ada org cop dulu :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno