Wednesday, November 30, 2011

Ok...dengan ini saya dengan perasaan down to earth menjemput teman-teman blog dan teman-teman luar blog untuk hadir birthday party anak-anak saya......titik!






Ya...ini kad nya....
engak hebat mana..
namapun construction party..
jadi masih under construction....


esok saya akan print dan edarkan kepada mereka-mereka yang berkenaan....


Majlis akan diadakan pada:


4 Disember 2011 (Ahad)
tempat : Dewan Desa Aman 2, Jalan Pantai Murni 6, Pantai Dalam, Kuala Lumpur (Peta akan di bagi nanti)
masa : 12:30 tengahari until 4.00 petang jer...ahaks
Pakaian : kalo nak ikut tema...pakailah overall....kalo takmo ikut tema...pakai hitam or kuning pun should be no problem! eheheheh


so, pada kawan-kawan semua...ni kira saya invite ni, janganlah segan-segan datang.....kalo nak datang boleh inform kat comment box (sebab saya custom made door gift) so saya estimate jumlah kanak-kanak yang hadir.......


So...apa-apa kemusyikaln..boleh tanya...saya tak makan orang...saya suka kalian datang..mesti bestkan!!!! anak-anak? takpe biarkan mereka, sebab saya akan usaha yang terbaik untuk mengadakan permainan yang menjanjikan hadiah yang menarik..muahahahaha........


See you there!!!!!!
Me Naughty..me Netty

36 comments:

mummy_ayu said...

aku ..... nak datang..nak datang!!!
dah block dah date tu ngan laki aku..harap takde apa2 halangan la..insyaallah..

mama tisya said...

insya allah nett..kalo tk kena outstation..nk door gift:)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alamaksss nett kalau datang before 12.30 leh ke hahaha that date cousin asben wedding lak kat shah alam huuhuhu nk join party u ...!!

Zue AnnaLeeya said...

olorrr... jauhla net..
klu idok konpem hangkut anak gi serbu... hehehe....

Lin said...

Meriahnyer birthday party to be.....teringin nak gi tapi cam jauh lah plak....anyway have fun

mimie.. said...

wahh dekat je ngan umah ayah sy hehehe..ayah sy kat desa aman 1 jek ^_^

Alycia said...

wahhh.. terasa nk hadirkan diri.. tp takut en asben ada hal jer.. apa2 nnt alycia kompemkan balik yer..

notti netti said...

mimie- haa kalo cenggitu..jemputlah datang..dah dekat sangat dah tu......

Alycia- booked en asben awal-awal...meh datang.

shahdiana said...

juah sangat net..tak dapat nak hadir tapi sangat teringin untuk hadir...

notti netti said...

shahdiana- alaaa......mai laaaa....eheheheheh

MamaEma said...

alahai seganlah...

notti netti said...

mamaema- alaaa apa nak segan- ada la jugak 2, 3 blogger yang net tak kenal..datang...bila lagi kita nak kenal....:) kan kan kan.....

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah meriahnya!!! Happy birthday to your kids. Jemput semua blogger ke ni Nett? Bestnyaa.. sayangnya kami jauh kat JB la you. Anyway.. moga happy2 semuanya.

deena awanis said...

saya pun invited kah??hihi..teringin betul nak gi bday party anak u..kemain tema dia..

MamaEma said...

INSYAALLAH ema datang bersama dua anak yer..

mimie.. said...

insyaAllah ye sis... :)
(tetibe terasa malu) >_<

zh-ena said...

mcm nak dtg..tapi segan plak ehehe

ieda said...

huhuhu jauhh .. akak doakan majlis berjalan lancar dengan jayanyee :)

notti netti said...

zh-ena- ko jangan gatal...datang!!!!! ada 4 orang penyegan kat sini...nak kena sebat ni......:)

notti netti said...

mimie- datang!!!!!

notti netti said...

ieda- thanx dear :)

notti netti said...

mamaema- oke noted! hehehe

Puan tia said...

Insyallah..teringin jumpa akak tapi tula tahap kemaluan pada diri aku ni teball..muahahahahahahh

notti netti said...

pUAN tIA- SILA DATANG!!! SAYA TUNGGU!

deena awanis said...

thank invite kat umah kite tuh..dah inform hubby n dapat persetujuan..yay!!

qiqillolla said...

invitation card tu comel la :)

ibuhebat said...

hebatlah preparation mommy..kreatip! harap semua yg hadir enjoyyy.. especially birthday boys!! :)

salam perkenalan, jemput ke blog http://hebatkan.blogspot.com

anisalya said...

kalau dekat sure sy tak segan dtg. tp ni jauh la. huhuhu... pos kek skt blh? hehehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..hppy brthday pd mereka ea sis..

notti netti said...

deena awanis- yeay!!!!!!!!!

qiqi- tinkiu ehehehhe

ibuhebat-salam kenal :)

anis- alaaaa :(

nuyui - tinkiu dear eheheh

ch@ said...

biar betik kak, aku ni di desa aman 2.akak duduk desa aman 2 kah? blok apa? tgkt berapa? aku blok A kak. kena dtg niii.

notti netti said...

cha- haa betiklah tu!!!!! memang dok situpun...meh kenal meh.......bak akak kata tadi....kalau tak dapat jalan kat dewan tu..merangkak pun sampai ehehehheheehhe

Much Melo said...

wow! meriahnyer! best :)

Cg. Izzul said...

nk gift sje leh?
sgan la nk dtg.. hehe... :p

notti netti said...

Cg.Izzul-sila datang!!!! eheheheh......

notti netti said...

hahahahha.........malulah..muka bughuk...pakai tudung tu..buat lawka jer.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno