Wednesday, November 16, 2011

Hehehehe....Insyallah Kalau ada lebih goodies bag tu...saya bagilah pada kalian yer *_*

Aku tak taulah kenapa aku tersenyum panjang haaa....
funny pun ada....baca sms korang-korang yang berkenaan..eheheheh

ya, saya faham....ada yang stay jauh tak dapat datang birthday party
ada yang ada hal lain yang patut didahulukan....
dan macam-macam lagi......

pada teman-teman yang sms and comment kat box aku...tq....
semua....pada yang dulu ada join contest bagi idea theme party anak aku tu....yang mana tak dapat datang, korang jangan risau..kan aku dah janji nak kasi goodies bag sebagai hadiah penyertaan........kan..kan...kan..... so janganlah merayu sampai camtu sekali..sedey aku baca eheheh nak gelak pun ada....(korang lupa eh...yang setiap penyertaan akan dapat hadiah goodies bag party anak aku?)

hmm...pada yang lain...insyaallah..kalau ada lebih goodies bag tu...saya akan bagi......tapi kalau takde lebih...saya minta maaf sangat-sangat.......saya cuma ada 30 buah goodies bag sahaja (untuk kanak-kanak) goodies bag orang dewasa saya tak tahu lagi...belum kira kehadiran.......so far pengiraan saya untuk kanak-kanak yang hadir adalah dalam 20 orang (kalau betul diaorang hadir) tapi itu tak campur bahagian suami saya.........since suami saya sibuk sangat out station..so saya tak dapat tanya dia jumlah tetamu kanak-kanak yang hadir...(orang lelaki ni tak macam pompuan...tanya berapa anak yang hadir.....orang lelaki just jemput guna sms jer...dah titik.......isk isk isk...) so saya harus standby goodies untuk pihak kenalan suami saya jugak......tapi korang doa kan jer laaa......ada lebih atau terajin untuk saya buat lagi ehehehehehh........

sangat sedih baca sms kalin yang sms saya...dan salam kenal juga buat kalian yang tetiba sms.........saya suka...boleh kenal kenal kalian........

tapi alangkah seronok kalau kalian dapat hadirkan?....boleh buat gathering bloggers sekali....lagi best.


Me Naughty..me Netty

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

saya la tu, haha! ^_~

iduraz said...

hahah, nak goodies....sy tak dtg kot..segan tahap dewa mau hadir!

notti netti said...

iduraz- tidak!! kamo kena hadir!.....")

bonda dadif aka akish said...

dannn...aku jugak la tuh....ciss...

ko kan nett....

ahakssss....

notti netti said...

Akish- yaa dan kamo ahahahahahaahhah......

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hehehhe yg join contest pun dapat yea nett.. x dapat join party ko nett huhuhu...x dapat jumpa blogger2 yg pemes nett..huhuhu

notti netti said...

adlin-jangan risau adlindapat :)

shahdiana said...

nak jugak net..huahauhauh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno