Wednesday, November 16, 2011

Kahk...kah..kah...kih kihkkihk....kih..hik hik..hahahahaha..kah kha..kah lawak giler entry ni...

kahk khakahkkakahhh haahahaahahaaaa




hikhikhik nak pecah perut aku gelak.




kahk khak kha..kih kih hahahahah hikhikhikhik..lawak oiiii..hahahahahahahah//
kih kih kih hahahaha haahahahah....


jom la gelak ramai-ramai..jomlah....
hahahahahaha


tadi baru dapat tau esok pagi-pagi ada presentation kelas Prof...(aku tak ready) hahahahaha then petang ni ada test sampai chapter 4.........kah kah kah...tergezut aku...!!!.ahahahahah then lupalak ada asgmt yang aku patut submit today tapi lupa lagi nak buat ahahahahahahah.....tuptap tup tap..esok pagi ada lagi satu asgmt nak kena hantar kat Prof...wuaaahahahahahahha lawak..lawak..lawak hahahahah kha kah kah...hik hikhik....hari jumaat sorang kawan tak dapat join presentation..tinggal kami berdua jer present...mak aiiihhh lawak ahahahahahah kih kih kih......jap lagi nak hantar report kerja kha kah kah...kah kah kah kahk..lawak siot...hahahahahahahahahha kaikihhhh hik hikhik....oh malam ni kena buat cupcake orang kawin hahahahahaahah tak tido aku..lawak hahahaah kih kih kih....hhahhahahahaahah


senyap*


kes tension .............ni.


nangis T_T


Me Naughty..me Netty

11 comments:

@e_da said...

menangis sebenarnya tu.. hihi gurau nett

Sidratul Muntaha said...

ahahahahhahhha!
ahahhahha!
ahahha!
hak thui!

notti netti said...

sidratul muntaha- hahahah aku baca komen ko pun aku gelak haaahahahahah

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

aduhaiii...kesian sebenarnya tapi aku tolong gelak gak la net hahahhahahaha..semoga semua berjalan lancar hihihihi

mummy_ayu said...

boleh la gelak lagi tu..

bonda dadif aka akish said...

kakakakakakakkaak...

siannn......

stress ye....

kakakakakkakaakakkaka...

sabo la nett..
kakakakakkakaka....

aku gelak sesame nih...

notti netti said...

ayu - tension nyer... :(

adlin- eheheh gelak laaa..ehehe

Lyana said...

boleh yek mcm tu...Angah pun nk tumpang gelak laa...hahahahaha...gelak..gelakk..hahaha..laki aku nk g german 3 bulan..hahaha...gelakkk...gelakk...hahahahahaha....

*ketawa penawar duka*..

zh-ena said...

mmg klu ena serabut pikiran

iduraz said...

hadoiii...kalau saya dh pitam kot..

Sidratul Muntaha said...

baca komen ko balik pun aku gelak!
ahaha!
hak thui lagi sekali.
ahahah...
dah submit dah asstment ko?!
kang sewel lagi plak.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno