Monday, November 14, 2011

Construction Birthday Party - Antara To Do List Yang Dah Siap.

 Uish...jenuh aku print benda alah ni...sampai habis dakwat printer rumah....

 Yang ni pun jenih dok edit situ sini........quantity 30 jerk....

 Sejuk mata aku tengok buku colour yang dah siap binding.....tunggu nak masuk dalam kotak jer....

Harap-harap bebudak suka lah....puas hati dapat buat sendiri. Thanx Mummy Ayu sebab nasihatkan aku buat sendiri daripada order kat orang yang harga mahal......buat sendiri jimat giler......dan boleh sesuka hati ekjas ikut pilihan hati.......

Crayon pulak.....Ayu yang buat cut & paste......sayang ko laju-laju ayu......

eheheheheheh
Me Naughty..me Netty

© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno