Tuesday, November 22, 2011

Ok..confirm hari ni blog penuh berita pasal harimau baham garuda kan? kan?

dan yang pasti blogger Indonesia dah naik muntah nak baca
ayat-ayat pujian melambung buat skuad harimau muda......

lex ahhh..kalo korang menangpun perkara sebaliknya berlakukan? kan? kan?

aku semalam tak tenang jiwa dan raga bila time sepakan penalti...
macamlah yang nak tendang bola tu laki akukan........

semalam juga menyaksikan kesabaran aku diuji...apabila time tengah syok sorak tu....bapak aku suruh buat air teh....suruh bukak kacang...suruh masak jemput-jemput...adehhhhh laaaaa.........
berlari-lari aku antara dapur ke depan tivi bila dengar neighbour setaman menjerit-jerit.....

then buleh pulak anak aku si imran nak tukar channel cartoon....
sib baik aku tak kunci jer budak dua orang tu dalam bilik.......
fokus itu penting yer...untuk menjadi tukang sorak......

apa-apapun disaat akhir perlawananan aku memang bangga menjadi rakyat malaysia....sebab??
our time dibarisi pelbagai rakyat tempatan...Melayu, India, Cina.....non yang player luar...tapi yang team garuda?...mix.......tak best ooooooooo.........

apa-apa pun tahniah buat team harimau muda....kamu main bermatian-matian semalam.....
xde yang slack......even tho Fakri sepak bola macam sepak itik jer..tapi kalo tak kerana dia...takde la malaysia mara ke akhir lawan ngan Myanmar kan? kan?....kredit juga harus diberi pada dia...
Malaysia's fans celebrate after their team defeated Indonesia in a penalty shoot-out during their SEA Games soccer final in Jakarta

kesian jugak dengan penyokong Malaysia...x boleh buat apa-apa, nak sorak lebih takut kena balun kat stadium Gelora Bung Karno tu.....kesian.............walaupun Indonesia tak hormat langsung lagu Malaysia....tapi xpolah..kita bawak balik emas...kan?kan?kan?

lastly.....aku simpati dengan laki aku.......disaat kita happy menyambut kemenangan skuad bola kita....dia dok sibuk interbiu orang lagi.....kesiannnnnnnn........


Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

mmg riuh tul ..aku tgk status fb masing2 sakit jantung...hahahaha...even aku tk tgk tp aku bole rs bila org2 kt umh tu bersorak kuat..sbr je la...apa2pn tahniah msia

Nana said...

aku tak uddate pasal bola sebab dah mcm entry autopublish xmuat nak selit2 hahaa

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahahha blog aku je lum update pasal ngauman harimau muda ni heheh malam kang baru publish ..apa2 tahniah malaysia walau pun indon main kasar korang tetap bertahan..

zh-ena said...

mmg meriah tak ingat
jiran depan, belakang kanan kiri semuanya memekik tak ingat


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno