Wednesday, November 16, 2011

Hmmm......saya bagitau awal-awal.....saya tolak sponsor dari orang-orang tertentu ya.....

bukan nak bangga ada sponsor.....
bukan ramaipun..alaaa picis-picis jer...

maaflah kalau ada sesiapa yang berkenaan yang terasa..
tapi berat jugak saya nak fikir positip negetip nya menerima sponsor kalian.....
bukan apa....saya tak maulah ada sok sek sok sek yang tak elok dikemudian hari..

contohnya
"alaaa majlis dia tu whah! gitew!! sebab akulah! yang sponsor tikar getah kat majlis dia.....kalo idok...takde berserinya majlis dia.." cooontoh!......

"alaa...dia nak party beso..tapi budget ciput...terpaksa aku sponsor!" contohhhhhh!.......

so...di sini sesiapa yang bekernaan yang saya order sama dia ker....or apa-apa ker.....saya akan bayar semua jumlah total tu...(kalo diskaun lainlah ehehe)....takmo kata takpe..barang ni aku sponsor...takpe...aku sponsor itu ini begitu begini.......saya takmo...apa harga yang tetap...itu yang akan saya bayar yer.........

ingin saya jelas kan sekali lagi...bukan saya belagak..atau buat-buat ada duit...it just saya tak mau perkara tidak enak berbangkit di kemudian hari.......percayalah kalau saya tak sibuk..memang saya akan buat sendiri benda-benda tertentu....tapi sebab saya sibuk sangat...saya terpaksa order certain-certain thing pada sanak saudara dan teman rapat.........dan bukan untuk meraih simpati atau nak dapat tepukan dibahu kanan ni.....it just...hmmm entahlah saya yang organize..saya kot yang tau...betapa tak bestnya kalo sesuatu majlis kita yang buat bertungkus lumus.....tapi last-last ada mulut belakang kata tu semua dibiayai/ disponsor....walhal yang disponsor adalah biasa-biasa jer.........

so......saya ulangi...saya akan bayar full amount apa yang saya order.......mostly makanan.......dan saya tak terima sponsor......titik.

(Sponsor yang saya terima adalah dari bapak saya dan kederat tangan Mummy Ayu jer...muahahahahahahahahahahhah)

Me Naughty..me Netty

4 comments:

zh-ena said...

tepuk dada tanya selera
btl tu ena pun tak suka ada ckp belakan2 bila kita dah berhempas pulas menjayakan majlis yg kita buat..pujian nak jea dgr kan :D

[-suziey-] said...

ala aku baru ingt nak sponsor kek..ekekekekeke:D ape kesssss;p

Sidratul Muntaha said...

huhuuhuhu...
aku tak dapat bercita2 nak sponsor ape2 sbb aku tak dpt pergi!

shahdiana said...

setuju sangat..bab mulut ni payah nak cover...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno