Wow!!

Monday, November 14, 2011

Construction Birthday Party - Kotak Door Gift Untuk Budak-Budak Dah Siap.........Yahooo...

Pada yang tak tahu...
aku memang kena prepare awal-awal majlis hari jadi ni..
sebab bila majlis berlangsung....esoknya aku dah standby untuk interbiu kenaikaan pangkat.....then exam...then final presentation....itu ini begitu begini..tu yang kena prepare..bak kata pepatah....satu hari sebelum majlis..aku cuma fokus pada kek jer.......

ok...ni door gift untuk kanak-kanak yang dah separuh siap....cuma tak letak TQ tag ngan ribbon jer......lain SIAP!!!!!! errr tak termasuk kasut eh...itu untuk anak aku eheheh....


Remeh ker kerja ni?...kalo itu soklan korang...
jawapannya...TIDAK!

akupun terkujat jugak...sebab tak sangka boleh siap 30 kotak dalam 2 hari jer........
tapi memang fokus laa..tak ke hulu tak ke hilir......memang jari jemari main ngan gam gajah jer laaa....naik kecut jari aku.........sampai dah terror dah nak bezakan yang mana satu gam gajah yang ketat giler..mana satu yang lite-lite...yang mana satu susah nak basuh and mana yang senang nak basuh.........

lepas ni nak fokus pada door gift untuk dewasa pulak...........harap-harap siap on time......
weee....seronok betul buat kerja-kerja ni............

kepada kawan-kawan yang hadir...anak-anak korang akan dapat bag kat atas tu....lelaki (kuning), pompuan (Pink).......and dapat topi construction dan juga alatan construction...eheheheheheheh....
tak sabar nak dera anak korang ngeh ngeh ngeh...


lot of love.....
ehehehehehe
Me Naughty..me Netty

15 comments:

mummy_ayu said...

cantik2...

syanasaid said...

saje buat org teruja nk pegi

notti netti said...

syana- pergi la besday party!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alahhhh jelesnye x dapat join huhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

alemak, bestnye!!
tak merasa la zakwan nk dpt, huhu! =p

as cHubby said...

ehemm ehemmm..salam kakak netty, mane nak carik gumboots tu..da lama carik tp x jmpa..huhu...

notti netti said...

Nad- haaa tu laaa...... eheheheheh

as- gumboots tu beli kat tampin, N9 :)

adlin- alaaa ko boleh jer datang...kul 4.00 pun boleh maaaaaa......

notti netti said...

Nad- haaa tu laaa...... eheheheheh

as- gumboots tu beli kat tampin, N9 :)

adlin- alaaa ko boleh jer datang...kul 4.00 pun boleh maaaaaa......

notti netti said...

Nad- u lupa ker...mana-mana yang join contest birthday theme ari tu..akan dapat satu set jugak :)

shahdiana said...

bestnya...saya yang tumpang seronok baca entry ni...

Anonymous said...

bestnye...mmg menarik party nih...teringin nak pegi...tp nett x kenal kita..huhuuu

notti netti said...

anon- siapa? kenalkan lah diri...tapi raamai yang datang pun baru nak kenal ha...sajer jer meriahkan majlis..

*Miss Geli^ said...

weih, buat gath bloger terus la

notti netti said...

Geli- weh..meh la dtg..boleh aku bg by hand hada labo tu.

Anonymous said...

nett....anon ni SR blog nett....suka baca cerita ceriti nett yg giler2 tuh...ada style! =)