Monday, November 21, 2011

Hari ni mau ke lorong hj taib lagi......nak beli sikit lagi barang mainan and construction hat.....

huhu tak sabar nak gie kedai harga murah tu...

and nak beli barang apa-apa yang patut...

di samping nak singgah ke kedai kek sekali.....

wee huuuuu.....

errm...semalam si starbuck latte meragam....adehlah..sebab dia nampak mainan yang banyak tu kot......aisheh..

Me Naughty..me Netty

4 comments:

anisalya said...

kalau anak nak sambut besday, mama la plg sibuk dan plg excited sekali kan?

So Shy Lady said...

salam ziarah,

kdai apa tu? nak tau juga

follower 500 ;D

eRiNsZ said...

heppi syopping... dear.. wehh nt mau copy idea ko.. charyuk... go mummy go... go

shahdiana said...

jangan ko pergi karang sume dah jdi mahei sudah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno