Friday, November 25, 2011

Yer...Akhirnya Berjaya Jugak Tengok Twilight-Breaking dawn...yippieee....

Huhuhu...gumbiranya..
mula-mula.....sebab berjaya beli online tiket Twilight...dapat row best pulak tu..direct jer tengok abang edward and abang jacob........


wooohoo..acik sukak.....
sambil tengok sambil makan fish n chips
makan 1901 hot dog
makan pop corn..
thanx ayu belanja...
muahahahahah
aku belanja tiket..
ok lah tu....

yang paling happy, kitaorang sampai on time!!!
tak jauh la kiranya time square tu
haa lepas ni boleh pergi lagi,......
kih kih kih.....
balik pun on time..
takde lah lewat sangat kan?
kan?

apa-apapun best cerita tadi..cuma babak atas katil tu panggung dah cut awal-awal..
nak ada babak tu kena beli cd derr.......

tapi apa-apa pun aku suka jacobs...dia banyak buat keputusan
and mostly si jacobs pengaruh hidup bella.....
bella pun macam anggap jacobs pelengkap hidup dia...
sampaikan Edward sendiri minta si jacobs pujuk bella buang kandungan tu...

aku suker betul,
tapi betul kata Nana....muka bela dah macam tengkorak hidup..
time pinggang dia patah tu..mak aiiiii terasa kat pinggang aku pulak...
alih-alih dah keluar baby comel....
bella macam mati jer....
hmm
si ayu tak puas hati sebab ending bella yang macam koma tu
tetiba bukak mata and mata dia kaler merah
itu jer ending dia..
ok lah tu..kalo buatnya dia bukak mata
jadi juling...dah susah penerbit nak ubah cerita lain pulakkan...

apa-apapun best today....

p[sst- hari ni aku ada presentation.....hmmmpresentation yang aku prepare sebulan, aku masih samar-samar and tak yakin nak present...movie twilight yang aku tonton dua jam lebih tu..aku ingat sampai sudah..chait!


Me Naughty..me Netty

5 comments:

Anonymous said...

Serius aku suka semangat kegigihan ko Net...i luuurrrve reading ur blog beb....keep it up...be yourself... :)

Nana said...

kan?prihatin sgt jacob tu nampak gaya nye suka part bella sejuk skali jacob i can handle it..haha....edward nengok je la. nk tlg panaskan xbole hahaaa

mummy_ayu said...

ha ha ha...memang best..ma acih gak to ko..belanja tgk wayang..best..
tunggu setahun lagi la pas nie kita....

anisalya said...

ramai yang dah tgk cerita ni. tp sy? entah... mcm tak berminat je. ngehngehngeh...

shahdiana said...

tumpang gembira tuk cik net & BFF nya...horey..tengok wayang


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno