Tuesday, November 22, 2011

Suami Tak Dapat Join Birthday Party Anak....Alahai...Mampukah Saya handle sorang-sorang nanti????

Hmmm.....kalau birthday party anak...perkara yang paling saya takut if suami xde....atau saya takde atau anak takde......
nampak gayanya....suami xdapat hadir ke Construction Birthday Party Imran & Irfan......
ada perkara yang lebih penting harus suami laksanakan melibatkan 'rezeki' kenaikan pangkat orang lain....
x elok sekat-sekat rejeki orangkan.....
maka saya redha lah jika suami tak dapat hadir......nun jauh di utara sana.......

maknanya sekarang ni, saya perlu handle majlis secara perseorangan.....selaku tuan rumah...
hasih.....di saat majlis tu berlangsung...memang otomatiklah macam tahun lepas...Mummy Ayu akan turut sibuk layan tetamu (especially bloggers yang hadir).......and aku harap mak bapak aku akan tutur sama berganding bahu ngan aku...ehehehe

alahai, suami tak dapat hadir...siapa pulak nak tolong bacakan doa time potong pulut kuning nanti?.....
dan nasib baik tak beli lagi baju overall suami........

maknanya...gambar birthday party anak tak berapa meriah dengan ketiadaan muka encik suami......tapi apa-apapun saya akan cuba buat birthday party ni meriah dengan kehadiran clown.......60% akan digalaskan pada bahu clown nanti untuk kasi suasana meriah..........

hmm..dugaan........lagi seminggu lebih Majlis hari jadi bermula...berdebar pulak.......

Me Naughty..me Netty

3 comments:

zh-ena said...

takper BFF ayu ada pasti majlis berjln dgn lancar punya

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

before plan event tak cek jadual waktu laki ko ke nett hehehe..
kalau i x mampu nk handle sendiri makkk rela tukar date huhuhu

Hope party berjalan dgn lancar amin..

shahdiana said...

yakin boleh net...aku yakin ko buleh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno