Monday, November 28, 2011

Bila Orang Lain Pakai Tudung Style Hana Tajima/Yuna..Cantikkk Jer...Bila Aku Pakai...Erkk...Buruk Benor....

Sekarang ni trend fesyen ala-ala Yuna/Hana Tajima

Diambil dari blog cintaterindahsangarjuna.blogspot.com

memang famous di mana-mana....kat kelas aku....mostly student full time...memang tak kalah dengan fesyen cenggini....
comel-comel pulak tu........
aku yang student out campus ni pun tak terkecuali tergoda dengan aliran transfomasi secara mendadak ni...
"akukan cepat terpengaruh!"
since Hana Tajima femes kat seantero blog lagi aku dah mula cecuba lilit-lit (bungkus-bungkus) kepala aku ni ikut style dia, si Hana Tajima bungkus cemanapun kepala dia...memang nampak cun...aku pulak..bungkuslah ikut style dia...banyak pin dan peniti digunakan...dah berapa kali jugak kulit kepala and telinga aku ni kena cucuk jarum...tapi end out result keluar cam bungksu ntah apa-apa...cantik lagi bungkus nasi lemak tu haa.......

Pernah jugak aku pakai kain satin...sebijik buat style Yuna.....memang jadik....ke ofis...ok....mana yang tak faham fesyen Yuna tu...memang akan tanya aku why? Kenapa? what The? pakai tudung cenggitu......huh! fesyen babe...fesyen......sib baik aku tak pakai songkok tau!....

diambil dari utusan.com.my

tapi fesyen Yuna tu bertahan dalam 2 ke 3 jam jer..sebab aku sendiri rimas...tudung tu macam tak beri kerjasama.....makanya..kembali aku ilit tudung biasa ala Wardina tu....

Semalam aku tengok si Yuna dalam Melodi...cantik dia gayakan tudung dia...
hmm so aku rasa cam nak ikut..tapi tiap kali aku pakai, muka aku nampak berpetak...haish....
nak jugak nampak shantiks cam diaorang-diaorang sinun tu...
diambil dari google.com

psst- ada sorang classmate aku ni..budak fulltime...uish! suker betul aku tengok dia...dia punya fesyen...cantik and up to date.......suker cara dia gayakan tudung, make up, baju and handbag dia...(kasut aku lagi terror kot ehehhe).....taklah mahal..tapi...cantik.....
Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama rifQy said...

kite xreti nak pakai tudung belit macam yuna ni...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

betul tu nett nampak diaorg pakai mmg lawa gilr..bila kita tey mmg hodoh tak kena ngan muka bulat aku ni kot hehehe

mama tisya said...

ingtkn ko tyg gmbr ko pki style yuna or hana tajima..nk gk aku tgk..tp rmi bdk2 remaja yg pki style gni...adik2 aku pn dok menggayakn style ni gk...

tang kasut mmg tkleh lwn ko

Lelord said...

awat tak tayang muka hang pakai tudung cenggitu..nak gak tengok

JaJa'Z said...

a'ah Nett..bakpe tak tayang gambo ko pakai tudung ala2 yuna tu..nak gak tgk..

Emy Omar said...

Me too Ween.Tgk orang pakai tudung stail tu lawa je tp bila diri sendiri sure mcm x kena.End up lilit ala wardina je la..simple..psst gambar tuan tanah bertudung Hana Tajima takde ke??

ch@ said...

hah, senang la nak cam kak net mcm ni. kita da stat keja dan ulang alik dr blok a ke blok b, jgn bertemu satu lift diam seribu bahasa sudah.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno