Thursday, November 10, 2011

Akhirnya Jumpa Jugak Kasut Pua Chu Kang Untuk Besday Anak Aku......hehehehe......

 Mula-mula dapat info dari kawan-kawan
suruh cari kat Wangsa Walk....
tapi last seminit
abang aku cakap kasut tu bersepah jual kat
KAMPUNG!.

So last week aku balik Alor Gajah
and ajak mak aku ke Tampin
yer..seperti yang abang aku cakap..
bersepah kasut ni jual....
macam-macam kaler pulak tu....
tapi aku ikut tema....
aku pilih kunin!
kalo ikutkan rambang mata aku tengok kaler merah, biru, hijau, hitam, putih
hargapun not bad at all...
aku dapat harga RM15.00
ok lah...
anak-anak akupun suka pakai..cute jer....
aku beli size besar sikit
sebab apek tu cakap...kasut ni tak boleh beli ngam-ngam size
sebab getah kan?....
cepat peluh...
eheheheh
nextweek aku balik kampung lagi
aku nak beli kasut ni lagi
pesanan dari Mummy Ayu
and beli untuk anak-anak buah aku..
kasi ikut tema.....
ahahahahahhah

bebudak 2 orang tu nak pakai kasut tu 
untuk main bola depan rumah mak aku...
memang aku tak kasi.......la jawabnya....

Me Naughty..me Netty

7 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

wah..comel2!!!

mummy_ayu said...

harus la aku nak gak ikut tema..kiat pun kena pakai ker? he he he

Qhaifa Nur said...

kat rumah ada 1, warna merah saya panggil kasut tukang kebun, anak pakai memang ramai yang memandang...
belipun kat jelebu..

Lelord said...

whoaaa x sabarnya nak tunggu besday...dpt tgk gambau jadi la kan

Sidratul Muntaha said...

extra 2 pasang tuk anak aku boleh?!
ahahaha
kirim nak kirim......

shahdiana said...

kiut kasut..kuning....

notti netti said...

sidratul - ko nak ker?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno