Thursday, November 24, 2011

Memang Bukan Rejeki Aku n Mummy AYu....:(

tadi gossip-gossip dengan Mummy AYu....

eheheh..memang bukan rezeki kamilah nak tengok Twilight - Breaking Dawn....

sebabnya????

ayu cakap, nana ada kol dia semalam nak offer tiket lagi....
tapi ayu mistake...she tot nana yang kerja kat ofis dia ni haa....pun nama nana jugak..(korangni..cer bubuh nama macam aku..haa susah sikit nak cari 2 nama dalam satu ofis......nama aku ni dalam satu bangunan pun susah nak cari yang sama eheheheheheeh.....

so..melepaslah ayu....

aku pulak...baik adonya lecturer kasi keluaq awal........
tapi ayu kata nana ada try kol aku tapi tak dapat...
coverage DIGI damn u!!~!!!!
kalo idak mesti aku dapat tengok twilight semalam....

ahhhh mencinyaaa......

tapi nak buat camno..rejeki takde....
harap-harap booking tiket esok berjaya!!!!!!


Me Naughty..me Netty

3 comments:

Nana said...

haish,,,,sian korang xpela nk wat camane kan xde rezeki semalam 2 tix burn
sebab lst mnt ada sorang kwn blogger xnak g, dia kasi tix dia tu..jenuh last mnt kul 7 nk cari org..mana nak dapek

[-suziey-] said...

alkisah..ala xpe la..ko bayar je sploh hinggit..bole tgk gk kan..hahahahah cuma xfree la:p

shahdiana said...

booking tiket lebih..pass kat sini ek..hehehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno