Tuesday, November 1, 2011

Emergency Leave 2 hari- balik tengok anak demam..


Ya..mak aku dah angkat bendera putih..
dia tak larat jaga anak-anak aku since dia dah mula start demam teruk..
mak aku jarang demam...jaaaaarannnggggg sangat
tapi bila dah start demam..hmm aku tau cammana dia terlentang sakit..
itupun gigih masak untuk bapak aku......

so..tadi mak aku kol dia dah sakit sangat...si starbuck latte takmo langsung duduk bawah
nak berdukung jer..
si abangnya dah flat...demam tak kebah-kebah...
maka...jadi tanggungjawab aku untuk balik jaga diaorang..
tq bos sebab benarkan saya EL 2 hari ni......

akupun seram sejuk dok ofis aircond ni..demam yang nak surut makin panas lak....

so kengkawan..apa-apa hal aku update dari kampung...

psst- chiow.....and thanxs pada teman-teman ofis yang cover kerja aku....aku belanja korang laju-laju yer nanti.
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

memang..anak2 kalu tak sihat,memang risau..
gie la balik tgk diaorg..harap2 pas dok berpeluk bawah ketiak ko..cepat baik diaorg..ngan Mak ko sekali cepat baik key..
get well soon semua!!!!

SiTi said...

hope maknya cepat sihat...

Puan tia said...

semoga sumenya cepat sihat ya...take care ;)

shahdiana said...

sekarang musim demam kot...anak yana pun tiga-tiga demam tu...

armouris said...

lagi info tentang demam di SIHAT SELALU - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno