Friday, November 18, 2011

Selamat Ulangtahun Ke-6.....En.Soami......


Selamat Hari Ulangtahun yang ke-6 Encik Soami...
every year
dah plan nak suprisekan kamu...cam dolu-dolu kasi card...
and juga dah plan baik untuk annibessary tahun ini...
tapi apakan daya.....
kamu out station...
barangkali sedang menemuduga anggota pertama pagi ini...
hmm...apa kata kamu tanya soalan bila tarikh kawin kita..
jika anggota tersebut dapat jawab....luluskan sahaja kenaikan pangkat dia...huhu boleh?
.......
takpelah.....semalam kamu kata...kamu akan habis interbiu orang pada 5hb disember 2011
tapi harap kamu dapat balik semperna besday anak kita yang berdua tu...
jangan tak balik udah...saya sakan siap itu ini begitu begini....
Ipoh dengan Perak bukanlah jauh...
saya tetiap hari ulang balik KL-Melaka...no hal jer...
rasa macam pergi kerja jer.....*tepuk dada*
......
apa-apapun.....memandang kita tak bersua muka...
saya
doakan kamu baik-baik adanya disana....
jaga tingkah laku....
dan sentiasa menjaga saya dengan baik
dan berikan anak pompuan untuk saya...
(oh bukan anak pompuan dari perut pompuan lain...tapi anak pompuan dalam pewut saya)
sekian...
last sekali..
saya bercita-cita nak buat kek ini untuk kamu..
tapi kamu takde..so tengok gambo udahlah....
'
';
'

SELAMAT ULANGTAHUN KE-6 ABANG....
n
semperna Malaysia kalahkan Indonesia 1-0 semalam..
nah..kek untung abang..hasil nukilan orang lain....

errr...tapi yang kat bawah ni cantikkan????
lagi stim tengok...



Me Naughty..me Netty

12 comments:

iduraz said...

hehhehe..hapy anniversary tuk cik nett n suami...may happiness will always be with both of u forever..

zh-ena said...

selamat ulang tahun net..semoga terus kekal bahagia..Amin

mummy_ayu said...

happy wedding anniversary!!!
semoga berbahagia selamanya..
cecepat dpt baby girl....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

happy anniversary !!!
amboi nett cantiksss kek khas tuk somi..seksi gitu tau la korang berjauhan hehehe..

semoga berbahagia selamanya..cepat2 dpt bby girl..

notti netti said...

tinkiu kengkawan :)

Nad @ MamaZakwan said...

hepi anibesary..! ;)

mama tisya said...

happy anniversary..tkde gmbr kek lain ke...hehehe

Sidratul Muntaha said...

happy anni to both of us nett
ko 6 thun,aku 5 thun
tak tahan tgk gambo cake.
mmg ko sengal..
boleh la 23cm talu2 sampai remuk bila cik abemu dah balik..
sekian.....

~@mOi ~~ said...

hepy aniversaryyy!! :)

[-suziey-] said...

kui kui kui..spoil mood aku nk wish happy anniversary..sbb bk gelak jekkkk

notti netti said...

thanks kawan2.....

shahdiana said...

selamat ulang tahun yang ke enam net..semuga kekal hingga ke akhir hayat...cepat dapat baby girl sebab baju untuk baby girl lagi mengancam jiwa net!!!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno